November 7, 200915 yr Zadnje dve runde su Valueve po meni. Od toga koliko ce snage imati Haye sve zavisi. Jer u 12oj rundi Valuev je i dalje velik a pitanje je koliko ce biti brz Haye tada.
November 7, 200915 yr Feindouno said: Rusi ga Valuev mmwNije tako izgledalo posle prve 3 runde ali sada je sasvim moguce. Sa druge strane jasno je da Haye ovo moze dobiti samo na poene.
November 7, 200915 yr Jednostavno je prevelik za Haya. Kao da nisu ista kategorija. Valuev moze sebi da dozvoli da primi cist udarac da bi uzvratio Hayu a ovaj mora da se pazi od svakog udarca.E do kurca puce mi kanal!
November 7, 200915 yr Nelosa borba, Haye odlican u 12. rundi na moje opste iznenadjenje. Sumnjam da to moze da ga izvadi...
November 7, 200915 yr negde sam citao da sudije cesto i previse traze od izazivaca.videcemo za par sekundi...
November 7, 200915 yr Bane5 said: negde sam citao da sudije cesto i previse traze od izazivaca.videcemo za par sekundi...Opa
November 7, 200915 yr Idem da utvrdim gradivo na HRT-u ali nisam bas najsigurniji da je Haye trebao da dobije ovo...