Jump to content

Featured Replies

kolko je mentalno jak klicko.

alibi skrivao za kraj :isuse: ma daj goni se.

Mukica, slomio prst :(Nabijem te na kurac ljigavi seronjo.*izvinjavam se zbog govora mrznje veceras, prosto prezirem ovakve likove.

hbo komentatori. :Hail: napusise ga za sve pare.

Ovaj Hej je idiot, a Kličko jebeni ziheraš. Jebo boks kad se njih dvojica biju za titulu.
To je to. A jos kad se setim koga sam sve gledao kao klinac... jebote, kakvi su ovo amateri.

Gledano kakvi su vam komentari,dobro je sto nisam pratio mec.

Ovaj Hej je idiot, a Kličko jebeni ziheraš. Jebo boks kad se njih dvojica biju za titulu.
Aj navedi onda konkretna imena protiv koga bi klicko imao ozbiljnih problema. naravno pod pretpostavkom da su u prime-u.postoju jebeni razlozi zasto dominiraju svakoga. ovako ili onako.

Edited by John_Malkovich

Tačno. Zaspao sam, ako se uopšte sećam u desetoj rundi. Od odlaska Lenoxa nisam gledao pravog boksera.

siroma, jedva je ziv ostao :(sto se mene tice, jebe mi se vise za boks dok se neko iole zanimljiv ne pojavi u top 10 teskasa. jasno je da cemo tesko ponovo gledati luisa, holifilda ili tajsona, al dajte barem nekog bouva il barem tomi morisona.odsad samo mma. dok i to ne ode u kurac.

• 1 month later...

Veceras u 10h mec za WBA titulu u teskoj kategoriji Ruslan Cagajev-Aleksandar Povetkin.Ima prenos na Arena 2.

Povetkin uzeo titulu i sada ocekuje mec sa nekim od brace K.

• 2 weeks later...

Veceras Klicko - Adamek na RTS-u.

RTS prijatno iznenadio.Klicko deluje sigurno, za sada.