Jump to content

Featured Replies

kolko je mentalno jak klicko.

• Replies 1.9k
  • Views 177.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ToniAdams
    ToniAdams

• ToniAdams
    ToniAdams

bas mi bilo prvo zao fransisa, doveden je kao ovca na klanje gde realno nije imao neke šanse sem možda nekog laki panča, al onda sam se setio da je novčana nadoknada verovatno pristojna

Posted Images

alibi skrivao za kraj :isuse: ma daj goni se.

Mukica, slomio prst :(Nabijem te na kurac ljigavi seronjo.*izvinjavam se zbog govora mrznje veceras, prosto prezirem ovakve likove.

hbo komentatori. :Hail: napusise ga za sve pare.

Ovaj Hej je idiot, a Kličko jebeni ziheraš. Jebo boks kad se njih dvojica biju za titulu.
To je to. A jos kad se setim koga sam sve gledao kao klinac... jebote, kakvi su ovo amateri.

Gledano kakvi su vam komentari,dobro je sto nisam pratio mec.

Ovaj Hej je idiot, a Kličko jebeni ziheraš. Jebo boks kad se njih dvojica biju za titulu.
Aj navedi onda konkretna imena protiv koga bi klicko imao ozbiljnih problema. naravno pod pretpostavkom da su u prime-u.postoju jebeni razlozi zasto dominiraju svakoga. ovako ili onako.

Edited by John_Malkovich

Tačno. Zaspao sam, ako se uopšte sećam u desetoj rundi. Od odlaska Lenoxa nisam gledao pravog boksera.

siroma, jedva je ziv ostao :(sto se mene tice, jebe mi se vise za boks dok se neko iole zanimljiv ne pojavi u top 10 teskasa. jasno je da cemo tesko ponovo gledati luisa, holifilda ili tajsona, al dajte barem nekog bouva il barem tomi morisona.odsad samo mma. dok i to ne ode u kurac.

• 1 month later...

Veceras u 10h mec za WBA titulu u teskoj kategoriji Ruslan Cagajev-Aleksandar Povetkin.Ima prenos na Arena 2.

Povetkin uzeo titulu i sada ocekuje mec sa nekim od brace K.

• 2 weeks later...

Veceras Klicko - Adamek na RTS-u.

RTS prijatno iznenadio.Klicko deluje sigurno, za sada.