Jump to content
IGNORED

Boks

Zverilla

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, kralj said:

Meni se čini da je Fjuri od 8. runde imao ozbiljnih problema sa okom. Potpuno se ugasio, rad nogu prepolovio, a oko je malo malo čačkao rukavicom.

U Osmoj rundi je dobio punu levu pod oko

• 1 month later...
Posted

Bogami Babić možda da batali boks, nek proba MMA ili farmu

• 4 weeks later...
Posted

Madrimov vs Crawford?

• 1 month later...
Posted

Au kakav je nokaut džošua popio, za špice

Posted

Ajme šta mu napravi

Posted

Vratio ga u detinjstvo 

Posted
23 minutes ago, ToniAdams said:

Evo koga zanima, strasno kakva dominacija, pet puta ga je rušio u pet rundi

https://youtu.be/5ZJCDbszAE4?si=ZBq4OHDVzV-skdTc

gledao celu borbu - duboa ima najlepsi prednji direkt od svih teskasa - po meni najlepsi i najlaksi je imao zaboravljeni Artur Abraham

Dzosua posle Ruiza jednostavno nema glavu za box - tada je u pripremama popio tezak nokaut na sparingu i razvio staklenu bradu - cak i posle prve runde ovde bacao je dosta jake udarce (naoko) ali kad pogledas ponovo vidis koliko je nestabilan, rotira noge i ne 'udje' u udarac i to su ustvari slabi udarci (ako to postoji kod teskasa) 

nazalost tesko da ce se oporaviti od ovakvog nokauta - posledice mogu biti strasne - sigurno ce imati borbu dve ali posle ovoga nikada nece prici sampionskom pojasu 

Posted

Duboa je lepo napredovao u tehnici udaranja glavom.Od prilicno neartikulisanih nabadanja protiv Hrgovica do Evander light sa Joshuom .

Posted

Tek sad vidim, onaj prvi desni kroše/overhand mi nije jasan uopšte, video se iz svemira, a AJ koji stoji i gleda, kao da je za trenutak potpuno izgubio pojam distance.

• 2 weeks later...
Posted

nemojte zaboravit boks, pocinje za 10ak minuta. 

Posted

Bivol bolji nego sto sam mislio,Arthur da je malo mladji bi ga ugasio oko 8 runde.