Popular Post Klara Posted August 10, 2024 Popular Post Posted August 10, 2024 Da li smem još neku? Umreću od nežnosti koliko su komirani, kao male pijandure. Topi me i uspavljuje prizor njihovog ušuškanog dremanja. Spoiler 4 8
braca Posted August 10, 2024 Posted August 10, 2024 (edited) Klara, da znaš samo kako ti zavidim… Imao sam priliku da gajim mačku sa 7 mačića dok nisu dovoljno porasli da ih razdelimo, to mi je ostalo kao jedno od najlepših sećanja u životu Omacila mi se na krevetu… koji doživljaj Edited August 10, 2024 by braca 1 8
Klara Posted August 10, 2024 Posted August 10, 2024 Mnogo volim ovakav njihov vrhunac poverenja i opuštene sigurnosti, pa se omace čoveku nasred kreveta, na jastuku, u ormanu, ispod trpezarijskog stola...na, ljud, izvoli moje mačiće na dar! Ova moja se omacila ispred moje sobe dok nisam bila tu i jedino mene pušta blizu mačića, na ostale reži. Prvoj mački sam pomogla da se omaci, ovu je zateklo i super se snašla, mnogo je brižna i pažljiva mama. Dok jede, na svake dve sekunde pogleda u njih. Juče je bila mnogo smešna: stala sam na 5 minuta da popričam sa komšinicom i mačka dolazi, gleda u mene i značajno mjauče. Krene sama dva koraka, okrene se i mjaukne, signalizira da krenem za njom, hah. Mislila sam da je gladna, ali ne, ona me doziva da mi pokaže decu, hahhah. Fazon, ''Alo, gospođa, mi ovde imamo ozbiljna posla, a ti brbljaš dva sata.'' Ili momenat kad me verno čeka da priđem mačićima i pripazim ih dok ona ode do toaleta. : D Izabrana sam! Mače protegne male roze šape, izbaci jezičak dok zeva, a ja umrem od sreće. Kao, jeeeeej, vidi te sićušne krvoločne prstiće, uradi to ponovo, mače! 1 3
igoraki Posted August 10, 2024 Posted August 10, 2024 Meni se desilo da mi je mačka donela mačiće u krevet par dana pošto se porodila, budim se ja a oko mene pišti jedno 5 mačića, živ sam se prepao, da nisam neko prignječio, gospođa izašla da proveri situaciju u kraju, vraća se posle pola sata, 45 minuta, pravo do mog kreveta i vraća mačiće u štak iza ormana. Inače sam odgajio bar desetak generacija mačijeg potomstva, mnogo lakše kad živiš u kući sa dvorištem. 3 4 2
Popular Post Indy Posted August 11, 2024 Author Popular Post Posted August 11, 2024 Na japanskom ostrvu gde uglavnom žive ribari postoji jedno "pleme" (uglavnom narandžastih) mačaka... koje tamo uživaju i debljaju se svežom ribom🐱 Mesto da se ode u zauvekov zauvek 1 11
mire Posted August 16, 2024 Posted August 16, 2024 On 14. 8. 2024. at 13:43, slepa živana said: ova mačka je svinja ne volim ove fazone kinezi opasno muče životinje zarad lajkova
slepa živana Posted August 16, 2024 Posted August 16, 2024 54 minutes ago, mire said: ne volim ove fazone kinezi opasno muče životinje zarad lajkova misliš da je u ovom konkretnom snimku nešto izvedeno na silu?
mire Posted August 16, 2024 Posted August 16, 2024 ne znam, generalno su mi odvratni, kerove specijalno muče
slepa živana Posted August 16, 2024 Posted August 16, 2024 58 minutes ago, mire said: ne znam, generalno su mi odvratni, kerove specijalno muče ni ja to ne podnosim. ovo mi je delovalo spontano 1
Indy Posted August 16, 2024 Author Posted August 16, 2024 2 hours ago, mire said: ne znam, generalno su mi odvratni, kerove specijalno muče Ne znam za ovaj konkretni video, ali ima toga sigurno... ne verujem da se ograničava na Kineze. 1
Recommended Posts