johan nagel Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 Поглед који говори “Е животе зар сам ово доживео” 1 1
hansolo Posted September 29, 2022 Posted September 29, 2022 28 minutes ago, johan nagel said: Поглед који говори “Е животе зар сам ово доживео” Uglavnom da . Izgleda kao ambulance chaser advokat.
Sara Posted September 30, 2022 Posted September 30, 2022 Meni su mackarke iz kraja rekle ozbiljno no-no za ogrilice , to sam planirala da stavim na Cicmica dok je jos bila napolju kao znak raspoznavanja.
igoraki Posted September 30, 2022 Posted September 30, 2022 Ja sam davno imao mačke, ali nijedna nije volela ništa oko vrata, odmah krenu šapom da skidaju...sad ne znam ove moderne modele, možda su drugačije nabaždarene. 2
Sara Posted September 30, 2022 Posted September 30, 2022 47 minutes ago, renne said: zašto? Navodno vole da se provlace svuda, cesto zakace, u panici se lako udave ili slome vrat. Nisam htela da izazivam sudbinu. Ionako smo je brzo uveli da bude skroz kucna bez izlazenja.
renne Posted September 30, 2022 Posted September 30, 2022 ma to je urbana bajka, jedna od onih čuvenih plus sve ove nove ogrlice imaju mehanizam da se otkače laku u roku od odmah u slučaju opasnosti ako je mačka vani, i ne želite da uništava životinjski svet oko sebe, ona jednostavno mora da nosi zvonce
Frank Pembleton Posted September 30, 2022 Posted September 30, 2022 Da sad imaju te kopče koje se pri jačoj sili otvore.......shiit has hit the fan.
hansolo Posted September 30, 2022 Posted September 30, 2022 9 hours ago, renne said: ... i ne želite da uništava životinjski svet oko sebe, ona jednostavno mora da nosi zvonce Zvonce kod mene je bilo ideja da ne uništava moju kožu sa leđa ... hobi mu je skakanje na moje rame sleđa ali ne proceni uvek baš dobro visinu pa krene da klizi okačen kandžama niz kičmu. Bol i jeza istovremeno. A on još uvređen jer mu je ideja bila maženje kad se popne. Zvonce bi poslužilo da ga bar čujem kad prilazi sa leđa.
I*m with the pilots Posted September 30, 2022 Posted September 30, 2022 Ako je suditi iz naseg iskustva, ni jedna ogrlica (dve različite marke, ukupno pet ogrlica) nije preživela vise od jednog cunjanja po okolini. Jos sam isla da ih tražim da ne bismo zagadjivali okolinu I našla dve. One jednostavno spadnu relativno lako, sto je dobro ali onda nema svrhe. Pomirila sam se sa tim da ce muciti neku zivotinjicu ili pticicu :/
Sara Posted September 30, 2022 Posted September 30, 2022 Super ako je tako, meni nije bilo do izazivanja sudbune
Frank Pembleton Posted October 1, 2022 Posted October 1, 2022 Našli na terasi mrtvog mišonju.Žena je ubeđena da je to delo mačka lutajućeg, ja tvrdim da bi joj ga on doneo na vrata da se pohvali....I tako.......shiit has hit the fan.
Popular Post gagilija Posted October 2, 2022 Popular Post Posted October 2, 2022 Mi sada imamo 672 g, ulazimo u gremlin fazu, jedemo tuđe hrane i koristimo pesak velike mačke. Sprovodimo bunny kicks i penjemo se gde stignemo i uspemo. Imamo i štekove (slika 2)Послато са SM-A536B помоћу Тапатока 2 10 3
makeitup Posted October 5, 2022 Posted October 5, 2022 @gagilija @renne Hvala vam na odgovorima, maca i ja smo se super snašle, šaljem slike prvom prilikom 1
Recommended Posts