September 13, 20222 yr Zdravo drugari, ovo je Ledi Marion za sad. (Jos vecamo oko imena. ) Sinoc nam je dosla da ostaneПослато са SM-A536B помоћу Тапатока[emoji3590][emoji3590][emoji3590]....shiit has hit the fan.
September 15, 20222 yr nasa macka obozava jogurt..jel to normalno? inace sad imamo dve macke Ljubinka i Spomenka
September 15, 20222 yr On 13.9.2022. at 20:58, gagilija said: Zdravo drugari, ovo je Ledi Marion za sad. (Jos vecamo oko imena. ) Sinoc nam je dosla da ostane Послато са SM-A536B помоћу Тапатока pa , jao zuti su obicno muski, ako imate zutu zenku to vam je genetski retka pticica. Takođe kruži legenda da zute mačke privlače pare u kuću, tako da čestitam
September 18, 20222 yr Popular Post Beba se zove Čarli...fali joj mama, ali se dobro snalazi. Matilda nije presrećna, mala je juri da sisa, pa ona beži...valjda se sprijatelje kroz neko vreme.Ja odustala na kraju [emoji28]skinula majicu zbog mirisa, jer ne mogu ništa od nje da uradimПослато са SM-A536B помоћу Тапатока
September 19, 20222 yr Bili u martu na redovnom pregledu kod veterinara i kaže on udebelila vam se Đinđa, smanjite hranu. Poslušali, svakog ponedeljka ujutro (ja na vagi sa Đinđom) - (ja na vagi bez Đinđe) = Đinđa, brojeve u tabelicu. Šest meseci kasnije eksperiment preuspeo: Spoiler Bravo Đinđo, manekenko! Bravo Pero, banderašu, kralju naizmeničnih strija
September 19, 20222 yr On 15.9.2022. at 10:57, Sara said: zuti su obicno muski, ako imate zutu zenku to vam je genetski retka pticica. Ovo, isto sam čuo da su baš retke žute ženke. I kaliko mužjaci. On 15.9.2022. at 10:57, Sara said: Takođe kruži legenda da zute mačke privlače pare u kuću Glasine, provereno.
September 21, 20222 yr nasa macka obozava jogurt..jel to normalno? inace sad imamo dve macke Ljubinka i Spomenka [emoji3] ijao spomenka niko se vishe ne zove tako sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
September 22, 20222 yr On 19.9.2022. at 18:39, zorglub said: Ovo, isto sam čuo da su baš retke žute ženke. I kaliko mužjaci. Glasine, provereno. a daaaj, taman se ponadah nekom prilivu