Hamlet Strašni Posted August 10, 2022 Posted August 10, 2022 (edited) Тата и деца... После је збрисао. Edited August 10, 2022 by Hamlet Strašni 5 1
Popular Post Lena Posted August 12, 2022 Popular Post Posted August 12, 2022 Jedno od pet mačića u dvorištu... 6 10
slepa živana Posted August 12, 2022 Posted August 12, 2022 7 hours ago, Filozof manijak said: zamalo da ne mogu da prestanem 3
Hamlet Strašni Posted August 12, 2022 Posted August 12, 2022 40 minutes ago, slepa živana said: zamalo da ne mogu da prestanem Хоћеш маче? Мало црно. 1
slepa živana Posted August 12, 2022 Posted August 12, 2022 Just now, Hamlet Strašni said: Хоћеш маче? Мало црно. volela bih al nemam uslove hvala u svakom slučaju! 1
ivy Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 moja macka i ja smo se sprijateljile...obe smo se malo priptomile i naravno da sam je dresirala da se ne penje na krevet...mene se boji cim podviknem odmah se ukopa...naravno,i treba da se boji misim ko mi kaze da se macka ne moze pripitomiti ...to nije tacno nego vi niste dovoljno autoriteti.. inace je skroz blesava,teska je poselarka,opaje sva okolna dvorista..bukvalno spava i lezi okolo po dvoristima..i poneka dodje kuci 1
Lancia Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 27 minutes ago, ivy said: moja macka i ja smo se sprijateljile...obe smo se malo priptomile i naravno da sam je dresirala da se ne penje na krevet...mene se boji cim podviknem odmah se ukopa...naravno,i treba da se boji misim ko mi kaze da se macka ne moze pripitomiti ...to nije tacno nego vi niste dovoljno autoriteti.. inace je skroz blesava,teska je poselarka,opaje sva okolna dvorista..bukvalno spava i lezi okolo po dvoristima..i poneka dodje kuci Lakse joj da podnese viku u kuci, kad iskulira u komsiluku. Jadan mali maca 1
ivy Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 nista joj ne fali...malo discipline i svet je njena ostriga ..1 uzivancija od macijeg zivota..da ne kazem 1 balans 1
Recommended Posts