Halvard Posted May 21, 2022 Posted May 21, 2022 Gagilija, užasno mi je žao. Iskoristite najbolje što možete to preostalo vreme koje imate s njim i neka vam u svakom slučaju bude na umu da je poživeo jedan dug i prelep mačji život s vama. Jedno veliko za Pašu i vas! 1
Frank Pembleton Posted May 21, 2022 Posted May 21, 2022 [emoji3590] Za Pašu... Shiit has hit the fan 1
Popular Post gagilija Posted June 2, 2022 Popular Post Posted June 2, 2022 Danas je otišao Paša. Nije me sačekao da dođem s posla... Sam je otišao, nismo morali da ga uspavljujemo i na tome sam zahvalna. Hvala vam svima na podršci. Mnogo je teško ovo 26
Frank Pembleton Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 Uhhhh... [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]Odmori sa paša. ... Shiit has hit the fan 1
Halvard Posted June 3, 2022 Posted June 3, 2022 Mačji raj je dobio još jednog člana. Spavaj mirno, Paša. Meni je juče knedla zastala u grlu kad moja mačka nije uspela da preskoči ogradicu u dvorištu, po prvi put u životu. Baš je zajebano što znaš da ćeš nadživeti svog ljubimca, zato zaista treba ceniti svaki trenutak dok su pored nas. 1
Frank Pembleton Posted June 9, 2022 Posted June 9, 2022 Novi povremeni stalni gost.... Shiit has hit the fan 3 4 1
Recommended Posts