Jump to content
IGNORED

Mačke

Recommended Posts

Posted

Moj mačak je odlepio. Sinić se vratio posle skoro 4 dana. Aj da razume februar, ali šta sada radi?

Jeo kao lud i tražio još, i onda počeo da mjauče potpuno nenormalno da ga pustimo napolje. Mi nismo hteli - on pokušavao da otvori zaključana vrata i onda naskakivao na prozor koji je bio otvoren na kant. Zakačio šapu između rama i prozora pa smo morali da ga ivlačimo.

Žena otišla u drugu sobu, ja u kupatilo. Posle 5 minuta nema mjaukanja. Uspeo je da izađe kroz prozor otvoren na kant. Potpuno mi je nejasno kako je to uspeo. Jutros se vratio u 8 i tražio opet da jede i nastavio je da se buni da izađe, ali manjim intenzitetom. Posle je zaspao. Potpuni ludak

Posted

Mislim da su mačka već duže vremena potpuno proklizale po pitanju februara...
Al ovaj "moj" kunta samo tako...

IMG_20210506_142506-01.jpg

.... Shiit has hit the fan!

Posted

Ma njima je cele godine "februar"...

Posted

Tako je. Mačkama svaki dan može da bude "februar"

Posted
Moj mačak je odlepio. Sinić se vratio posle skoro 4 dana. Aj da razume februar, ali šta sada radi?

Jeo kao lud i tražio još, i onda počeo da mjauče potpuno nenormalno da ga pustimo napolje. Mi nismo hteli - on pokušavao da otvori zaključana vrata i onda naskakivao na prozor koji je bio otvoren na kant. Zakačio šapu između rama i prozora pa smo morali da ga ivlačimo.

Žena otišla u drugu sobu, ja u kupatilo. Posle 5 minuta nema mjaukanja. Uspeo je da izađe kroz prozor otvoren na kant. Potpuno mi je nejasno kako je to uspeo. Jutros se vratio u 8 i tražio opet da jede i nastavio je da se buni da izađe, ali manjim intenzitetom. Posle je zaspao. Potpuni ludak
nije ludak on je tinejdjer! [emoji38]ol:

sent from bubamoto

Posted

Kad je Mimi bio mlađi, skoro da se nije oglašavao. Sad je počeo da mjauče tek onako, da mi privuče pažnju, od dosade ili kao da je omatorio (7,5 god) pa pomalo izlapeo. Počeo je i da me tuče i ujeda po nogama kad vidi da se spremam da izađem napolje. 

Šta bi bilo da je veći?:unsure:

Posted

Да видите колико је мој мачор(од првог дана до ево тринаесте године) луд згранули би се. :D 

Од малена је имао усађену неку сумануту агресивност, типа литре крви је пролио, нападао из чиста мира без да га ико задиркује(многе мачке су агресивне али он је био пута 10), та нека хиперактивна јурњава и скакање по стану/тераси уз прегласно мјаукање је и сада учесталост(поготово ноћу). Мада по питању агресивности се мало примирио с годинама морам да признам. Писао сам већ и да је шест пута падао са терасе у својим ноћним ловачким испадима, једном се изгубио једва смо га нашли након типа три дана(100% кућна мачка то му је био једини пут на улици).

Ако га узмеш у руке имаш отприлике 10 секунди да га стустиш јер толико толерише, након 30 већ рачунај да си искасапљен. :D

Кад ми дође трогодишња сестричина морам да отворим четворо очију као да држим дивљу звер у кући јер зна и те како да јој стави до знања да није расположен за то да га мази.

И тако има ту још детаља али и овако сам га представио као да је Ђаво лично а уме да буде и добар само је тако на своју руку некако као и газда поданик му, зато га ваљда и готивим толико.

• +1 1
Posted

Isto kao i senka, sve isto, osim što ona ne mjauče

ozbiljne rane je napravila svima u njenoj blizini, evo trinaesto gdna

Posted
Isto kao i senka, sve isto, osim što ona ne mjauče
ozbiljne rane je napravila svima u njenoj blizini, evo trinaesto gdna
Sad hteo da napišem, "nisi video Senku"

.... Shiit has hit the fan!

Posted

Ja sam to divljanje i grebanje sasekla u korenu, posle jednog incidenta sa grebanjem mojih nogu. Tada je dobio po guzici novinama, koliko sam uspela da ga stignem, jer to razvija brzinu svetlosti kad beži. Onda je u sledećem momentu to demonsko čudo počelo da se grbi i duva rep na mene i da menja boju očiju, onda sam ga gađala jastukom, što ga je potpuno šokiralo. Od tada kada krene da pomišlja da divlja, samo smotam novine. Odmah pobegne u najdalji mračni ćošak.

• Haha 1
Posted
On 6.5.2021. at 9:49, adam said:

May be a meme of cat and text that says "When you let your mom cut your hair"

Macak Rus tinejdzer :D

14 hours ago, johan nagel said:

Да видите колико је мој мачор(од првог дана до ево тринаесте године) луд згранули би се. :D 

Од малена је имао усађену неку сумануту агресивност, типа литре крви је пролио, нападао из чиста мира без да га ико задиркује(многе мачке су агресивне али он је био пута 10), та нека хиперактивна јурњава и скакање по стану/тераси уз прегласно мјаукање је и сада учесталост(поготово ноћу). Мада по питању агресивности се мало примирио с годинама морам да признам. Писао сам већ и да је шест пута падао са терасе у својим ноћним ловачким испадима, једном се изгубио једва смо га нашли након типа три дана(100% кућна мачка то му је био једини пут на улици).

Ако га узмеш у руке имаш отприлике 10 секунди да га стустиш јер толико толерише, након 30 већ рачунај да си искасапљен. :D

Кад ми дође трогодишња сестричина морам да отворим четворо очију као да држим дивљу звер у кући јер зна и те како да јој стави до знања да није расположен за то да га мази.

И тако има ту још детаља али и овако сам га представио као да је Ђаво лично а уме да буде и добар само је тако на своју руку некако као и газда поданик му, зато га ваљда и готивим толико.

Ovako je i macka mog supruga, od prvog dana. To te iskasapi u roku od milisekunde, nisi ni svestan toga dok ne krene krv da siklja u stilu Tarantina. Vremenom me je prihvatila ali nikada nismo bile dobre. I mog macora je umela da isprasi.

Zanimljivo da je pored supruga zavolela samo jos jednu osobu, jednu prijateljicu moje mame koja nam je gostovala u kuci tri dana. Njoj je cak dolazila do nogu da je mazi, mi smo bili u potpunom soku. A za godisnji pregled ili neku bolest kada bi morala kod veterinara je muz je imao specijalnu staru a debelu teksas jaknu koju bi oblacio da bi mogao da je stavi u kavez. :ph34r: Prestala je da bude ratoborna i postala mazna kada je tumor vec poceo da je jede, sa 17 godina..

Posted

Moja mačka je slična i istinski toleriše samo mene, ostala živa bića ako baš mora i baš zna da nanosi povrede različitog tipa. Smiruje se vremenom, doduše, ali je daleko od umilnosti.  Trobojka je, pa sam pronalazila podatke da su najagresivnije i da bi to mogao da bude razlog, ne znam da li je zbog toga ili je čisto frilenser divljakuša. 

Posted
47 minutes ago, Taihoskopija said:

Moja mačka je slična i istinski toleriše samo mene, ostala živa bića ako baš mora i baš zna da nanosi povrede različitog tipa. Smiruje se vremenom, doduše, ali je daleko od umilnosti.  Trobojka je, pa sam pronalazila podatke da su najagresivnije i da bi to mogao da bude razlog, ne znam da li je zbog toga ili je čisto frilenser divljakuša. 

Nisam znala za to. Daj neke slicke tvoje mace?

Ova nasa je imala sve boje, mada se to na slikama i ne vidi bas:

Minnie

Minnie_2017.jpg

Mita i Minnie 2017. posle dve godine zajednickog suzivota (aka trpljenja sa njene strane), mada je i tada umela da ga isprasi. Srecom je on uglavnom visio napolju a ona na terasi pa nije bilo mnogo vidjanja.

Mita_i_Minnie_2017.jpg

Imamo na jednoj farmici u blizini macice koji bas vole da se maze, ne mozes ih oterati. Dete jos uvek nije naucilo kako da ih mazi a da i sam sebe ne uplasi pa je uvek zanimljivo, obicno krene da mazi pa se mace pomeri pa onda on poskoci nazad i tako u krug :)

Mace_sa_farme.jpg
Kosta_i_mace_na_farmi.jpg

• Wub 6