Jump to content

Featured Replies

A kladim se da bi između toga i kartonske kutije, svaka mačka od integriteta radije odabrala kutiju.

Kutija je kutija

20210225_175151.jpg

Onaj "povremeni" ljubimac se vratio iz uličnog fajta izgleda dobro izranavljen. Moraće ušivanje da padne izgleda.
[emoji26][emoji26][emoji26]

.... Shiit has hit the fan!

I eto sad se ljutimo malo...
IMG-7648cd9d1a2bd1c9e18bfb2ac4f9fe3f-V.jpg

Jutros, dok je tek krenulo da sviće,  budi me neodređeni zvuk. Potom, dok polako gledam kroz trepavice, vidim Mimija kako sedi pored kreveta i  netremice me gleda, kao sa smeškom i pređe najjače što može. Čim sam mrdnula, skočio pored mene i počeo da se umiljava. Imala sam osećaj da nešto nije u redu, ali je još bilo suviše rano za ustajanje. Posle vidim, oborio saksiju sa cvećem, prosuo zemlju i polomio nekoliko stabljika. Lukavost od sabajle. Jos kad je shvatio da bez reči uzimam usisivač i da ga neću grditi, samo što me nije udario nogom u dupe.

Edited by halloween

I eto sad se ljutimo malo...
IMG-7648cd9d1a2bd1c9e18bfb2ac4f9fe3f-V.thumb.jpg.e2513ac174d6ec1001453dace2e1cf31.jpg

I naravno da je bandit sve razbucao i opet ima ranu...
Jbga ne moš protiv ulice...

e jbg

Ja nemam macku ali vi sto ih imate, treba da kupite susilicu za ves, ako vec nemate :lolol: macke vole klimu kao na Floridi, 97% vlaznost vazduha i 35 C  :smiley_hail:

DDqrM6D.jpg

• 2 weeks later...

morž

On 12.3.2021. at 15:21, Haralampije said:

Ja nemam macku ali vi sto ih imate, treba da kupite susilicu za ves, ako vec nemate :lolol: macke vole klimu kao na Floridi, 97% vlaznost vazduha i 35 C  :smiley_hail:

DDqrM6D.jpg

ovo je 100% tacno, moj  macor ulece sekund posto zena izvadi ves, dok je jos vrelo unuta :D