Jump to content
IGNORED

Mačke

Recommended Posts

Posted

Samo treba obrnuto (leader je od vanzemaljaca).

• +1 1
Posted

odakle ti krpara [emoji38]ol:

(gledam ljudima po gajbi, shta cu :cvetanka:)

sent from bubamoto

• Haha 1
Posted

Lokalni "op shop", a odakle je poreklom (krpara) nije poznato...

Posted (edited)

Kad Mimiju dajem tablete protiv parazita, nekad prođe sve glatko, pomislim- joj bože, što je sladak ovako glup. Ali, večeras mi je napravio cirkus- jedva sam ga prevarila da uzme jednu, obmotanu DM malt pastom koju obožava. Međutim, osetio je pod jezikom tabletu kad je već gutao, pa je bio šokiran mojom pokvarenom metodom. Drugu već nije hteo da omiriše, pri tom me je gledao pogledom punim nemog preklinjućeg užasa u neverici šta mu priređujem. Naravno da sam morala da odustanem. Dok ne zaboravi malo.

Edited by halloween
Posted
10 hours ago, halloween said:

Kad Mimiju dajem tablete protiv parazita, nekad prođe sve glatko, pomislim- joj bože, što je sladak ovako glup. Ali, večeras mi je napravio cirkus- jedva sam ga prevarila da uzme jednu, obmotanu DM malt pastom koju obožava. Međutim, osetio je pod jezikom tabletu kad je već gutao, pa je bio šokiran mojom pokvarenom metodom. Drugu već nije hteo da omiriše, pri tom me je gledao pogledom punim nemog preklinjućeg užasa u neverici šta mu priređujem. Naravno da sam morala da odustanem. Dok ne zaboravi malo.

Nisi probala one ampule protiv parazita koje se stavljaju na kozu?

Posted

Jesam jednom, moram se skroz prebaciti na ampule, Ovo sa tabletom koja je jeftinija, bilo je uspešno, bez problema osim izuzetno, kao sad.

Posted
On 12.1.2021. at 0:33, halloween said:

Mi to stavimo u komad mlevenog mesa. Nikada za 12 godina nije omanulo.

• Hvala 1
Posted

Nije ga bilo 2 dana lunjara...
IMG_20210114_085549.jpg

.... Shiit has hit the fan!

• +1 1
  • Wub 5
  • Haha 1
Posted

Obožava ovaj video. Kad čuje muziku, ustaje iz najslađe dremke i pažljivo gleda od početka do kraja, malo hvata plen, ali ne mnogo, više posmatra, baš kao film.

• +1 1