January 8, 20214 yr odakle ti krpara [emoji38]ol:(gledam ljudima po gajbi, shta cu :cvetanka:)sent from bubamoto
January 8, 20214 yr Početak vakcinacije https://www.facebook.com/zoran.urosevic.378/videos/10221544263609582/
January 11, 20214 yr Kad Mimiju dajem tablete protiv parazita, nekad prođe sve glatko, pomislim- joj bože, što je sladak ovako glup. Ali, večeras mi je napravio cirkus- jedva sam ga prevarila da uzme jednu, obmotanu DM malt pastom koju obožava. Međutim, osetio je pod jezikom tabletu kad je već gutao, pa je bio šokiran mojom pokvarenom metodom. Drugu već nije hteo da omiriše, pri tom me je gledao pogledom punim nemog preklinjućeg užasa u neverici šta mu priređujem. Naravno da sam morala da odustanem. Dok ne zaboravi malo. Edited January 11, 20214 yr by halloween
January 12, 20214 yr 10 hours ago, halloween said: Kad Mimiju dajem tablete protiv parazita, nekad prođe sve glatko, pomislim- joj bože, što je sladak ovako glup. Ali, večeras mi je napravio cirkus- jedva sam ga prevarila da uzme jednu, obmotanu DM malt pastom koju obožava. Međutim, osetio je pod jezikom tabletu kad je već gutao, pa je bio šokiran mojom pokvarenom metodom. Drugu već nije hteo da omiriše, pri tom me je gledao pogledom punim nemog preklinjućeg užasa u neverici šta mu priređujem. Naravno da sam morala da odustanem. Dok ne zaboravi malo. Nisi probala one ampule protiv parazita koje se stavljaju na kozu?
January 12, 20214 yr Jesam jednom, moram se skroz prebaciti na ampule, Ovo sa tabletom koja je jeftinija, bilo je uspešno, bez problema osim izuzetno, kao sad.
January 13, 20214 yr On 12.1.2021. at 0:33, halloween said: Kad Mimiju dajem tablete protiv parazita, nekad prođe sve glatko, pomislim- joj bože, što je sladak ovako glup. Ali, večeras mi je napravio cirkus- jedva sam ga prevarila da uzme jednu, obmotanu DM malt pastom koju obožava. Međutim, osetio je pod jezikom tabletu kad je već gutao, pa je bio šokiran mojom pokvarenom metodom. Drugu već nije hteo da omiriše, pri tom me je gledao pogledom punim nemog preklinjućeg užasa u neverici šta mu priređujem. Naravno da sam morala da odustanem. Dok ne zaboravi malo. Mi to stavimo u komad mlevenog mesa. Nikada za 12 godina nije omanulo.
January 18, 20214 yr Obožava ovaj video. Kad čuje muziku, ustaje iz najslađe dremke i pažljivo gleda od početka do kraja, malo hvata plen, ali ne mnogo, više posmatra, baš kao film.