Jump to content
IGNORED

Mačke

Recommended Posts

Posted (edited)

Mislim da su mi jutranji bol i utrnuće prouzrokovani jer se mačak nasloni svom težinom na stopala dok spavam. Nekad spava preko njih, to je kao teg od 7-8 kg.

Jedini spas mi je da namažem noge nekim jakim mirisom, onda neće ali me gleda pun jada i besa.

Edited by halloween
  • Haha 3
Posted
6 hours ago, halloween said:

Mislim da su mi jutranji bol i utrnuće prouzrokovani jer se mačak nasloni svom težinom na stopala dok spavam. Nekad spava preko njih, to je kao teg od 7-8 kg.

Jedini spas mi je da namažem noge nekim jakim mirisom, onda neće ali me gleda pun jada i besa.

Spavaj nemirno pa ce da se presele kod bolje polovine. Works for me.:D

Posted

Мене мачак ноћу буди да га пустим напоље, претпостављам да се олакша. Прво мјауче подно кревета, онда ме удара шапом по руци и на крају ми се попне поред главе и мјауче. А спава по разним креветима код ногу, то смо га научили. И неће више кроз прозор да изађе, него морам да му отворим врата. Током лета је сам излазио јер су прозори били отворени, а сада јок. 

А током дана спава и не помера се. Углави се на неко од омиљених места, ми идемо долазимо причамо, чује се тв, он се не помера. Е онда се отворе врата фрижидера, и он је ту...

Ово му је премија када се увуче у собу коју користимо као оставу/ гардеробу и у којој увек има чистог веша. Највише воли чисти веш...

2020-10-30 10.58.44.jpg

• Wub 3
  • Haha 2
Posted

prikazali su pre dva dana na dnevniku kratak snimak, evo baščaršije prošle noći, kad je uveden policijski čas... nigde nikog, samo mačke šetaju. gospodari svemira.

• Haha 2
Posted

Dream of a Thousand Cats

Posted

To se zove kraljevska masaža sa 4 ruke.

Posted

Omiljeno mesto, jes da nije udobno, ali dobar pogled...

20201117-080016-1.jpg

• +1 5
  • Haha 2
Posted

Mogao si bar taj leš sa skloniš pre slikanja...

• +1 1
  • Haha 2
Posted

Tvoja macka previse razmislja, trebalo bi je uposliti, da nesto radi :fantom:

• Haha 1