halloween Posted November 11, 2020 Posted November 11, 2020 (edited) Mislim da su mi jutranji bol i utrnuće prouzrokovani jer se mačak nasloni svom težinom na stopala dok spavam. Nekad spava preko njih, to je kao teg od 7-8 kg. Jedini spas mi je da namažem noge nekim jakim mirisom, onda neće ali me gleda pun jada i besa. Edited November 11, 2020 by halloween 3
harper lee Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 6 hours ago, halloween said: Mislim da su mi jutranji bol i utrnuće prouzrokovani jer se mačak nasloni svom težinom na stopala dok spavam. Nekad spava preko njih, to je kao teg od 7-8 kg. Jedini spas mi je da namažem noge nekim jakim mirisom, onda neće ali me gleda pun jada i besa. Spavaj nemirno pa ce da se presele kod bolje polovine. Works for me.
Hamlet Strašni Posted November 12, 2020 Posted November 12, 2020 Мене мачак ноћу буди да га пустим напоље, претпостављам да се олакша. Прво мјауче подно кревета, онда ме удара шапом по руци и на крају ми се попне поред главе и мјауче. А спава по разним креветима код ногу, то смо га научили. И неће више кроз прозор да изађе, него морам да му отворим врата. Током лета је сам излазио јер су прозори били отворени, а сада јок. А током дана спава и не помера се. Углави се на неко од омиљених места, ми идемо долазимо причамо, чује се тв, он се не помера. Е онда се отворе врата фрижидера, и он је ту... Ово му је премија када се увуче у собу коју користимо као оставу/ гардеробу и у којој увек има чистог веша. Највише воли чисти веш... 3 2
slepa živana Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 prikazali su pre dva dana na dnevniku kratak snimak, evo baščaršije prošle noći, kad je uveden policijski čas... nigde nikog, samo mačke šetaju. gospodari svemira. 2
Caligula Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 https://giphy.com/gifs/f7dNQYIKMh0XSSMduo 1 1
Indy Posted November 16, 2020 Author Posted November 16, 2020 Omiljeno mesto, jes da nije udobno, ali dobar pogled... 5 2
braca Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 Mogao si bar taj leš sa skloniš pre slikanja... 1 2
Indy Posted November 17, 2020 Author Posted November 17, 2020 Pa pokrio sam ga, valjda je to dosta...
Lancia Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 Tvoja macka previse razmislja, trebalo bi je uposliti, da nesto radi 1
Recommended Posts