October 7, 20204 yr maca Marko nam je mnogo loše, da ne kažemo kritično, teško da će se izvući, a već je i potrošio mnogo mačijih života, pa vas molimo da nam držite šape
October 9, 20204 yr Malo demonstriramo Isterivača đavola. Pomerio se , naravno, inače je glava bila skroz naopako, pod skoro pravim uglom.
October 9, 20204 yr moja drugarica kaze da ce vremenom sam da pochne da vam trazi infuziju, kad shvati da mu koristi. ona isto sama daje.sent from bubamoto
October 10, 20204 yr 18 hours ago, Arkadija said: Malo demonstriramo Isterivača đavola. Pomerio se , naravno, inače je glava bila skroz naopako, pod skoro pravim uglom. evo mu je sivo bela rođaka, gročanska isterivačica dođe kod mene da jede, a od kad je zahladnelo, dođe i da me istera iz fotelje Edited October 10, 20204 yr by slepa živana
October 10, 20204 yr 2 minutes ago, Malkmus said: Hoćeš da kažeš da si i ti postala mačkarka? Da pitamo kako je Marko? nisam sad sam u selu, u grockoj... ovde ljudi drže mačke koje se slobodno šetaju okolo. imam osnovane sumnje da ova belka ima već svoju kuću, al voli da dobije koji viskas gulaš više ko beše marko?