zorglub Posted September 27, 2020 Posted September 27, 2020 Update #2. Naravno da je kutija omiljeni playground: 1 5
renne Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 maca Marko nam je mnogo loše, da ne kažemo kritično, teško da će se izvući, a već je i potrošio mnogo mačijih života, pa vas molimo da nam držite šape
Arkadija Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Malo demonstriramo Isterivača đavola. Pomerio se , naravno, inače je glava bila skroz naopako, pod skoro pravim uglom. 2 1 1
gospa buba Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 moja drugarica kaze da ce vremenom sam da pochne da vam trazi infuziju, kad shvati da mu koristi. ona isto sama daje.sent from bubamoto 1
slepa živana Posted October 10, 2020 Posted October 10, 2020 (edited) 18 hours ago, Arkadija said: Malo demonstriramo Isterivača đavola. Pomerio se , naravno, inače je glava bila skroz naopako, pod skoro pravim uglom. evo mu je sivo bela rođaka, gročanska isterivačica dođe kod mene da jede, a od kad je zahladnelo, dođe i da me istera iz fotelje Edited October 10, 2020 by slepa živana 2 4
Malkmus Posted October 10, 2020 Posted October 10, 2020 Hoćeš da kažeš da si i ti postala mačkarka? Da pitamo kako je Marko?
slepa živana Posted October 10, 2020 Posted October 10, 2020 2 minutes ago, Malkmus said: Hoćeš da kažeš da si i ti postala mačkarka? Da pitamo kako je Marko? nisam sad sam u selu, u grockoj... ovde ljudi drže mačke koje se slobodno šetaju okolo. imam osnovane sumnje da ova belka ima već svoju kuću, al voli da dobije koji viskas gulaš više ko beše marko?
Recommended Posts