hansolo Posted June 23, 2020 Posted June 23, 2020 10 hours ago, precog said: kvalitetan komad macke, ima gradju lovca. kapiram da je strah i trepet za zivinu i glodare. Više za smrdibube i pokojeg moljca još i mjauče da mi pomognem kad krene protivofanziva, doduše ulovi dobro hranilicu.
hansolo Posted June 23, 2020 Posted June 23, 2020 12 hours ago, precog said: kvalitetan komad macke, ima gradju lovca. kapiram da je strah i trepet za zivinu i glodare. Više za smrdibube i pokojeg moljca još i mjauče da mi pomognem kad krene protivofanziva, doduše ulovi dobro hranilicu. Moj lovac dva dana nakon što je stigao u kuću... 1 1
Indy Posted June 25, 2020 Author Posted June 25, 2020 Odličan Bayerov okovratnik protivu buva I 1 buva u samrtnom ropcu...
Бруклинский Posted June 30, 2020 Posted June 30, 2020 (edited) Kod mene u kraju zive mnogo lepe divlje macke, uglavnom su slobodnog duha i obozavaju da se maze, pa nam se cesto ukrstaju putevi, a takodje u kraju zive i mnoge zivotinje, najvise psi lutalice i domace macke, bas sam jednu od njih morao da slikam jer me je podsetila na jednog od mojih omiljenih crtanih likova koji se povremeno pojavljivao u Tom & Jerry crtacima, jedan jedini i najgotivniji crni gengsta macor Butch Cat Edited June 30, 2020 by Бруклинский
slepa živana Posted July 9, 2020 Posted July 9, 2020 kakav je ovaj đilas... nisam u životu videla kovrdžavu mačku 1
Indy Posted July 12, 2020 Author Posted July 12, 2020 OK... Izgleda da je to nešto šerovano s Fejsbuka, što izlazi kao prazno ovde kod mene (nije edbloker u pitanju, to sam isključio).
Lancia Posted July 12, 2020 Posted July 12, 2020 5 minutes ago, Indy said: OK... Izgleda da je to nešto šerovano s Fejsbuka, što izlazi kao prazno ovde kod mene (nije edbloker u pitanju, to sam isključio). A jbg, ja sam mislio da moze da se vidi, jel ne ide ni preko code fore? https://www.facebook.com/IlustreAtaud/videos/525132754608980/
halloween Posted July 17, 2020 Posted July 17, 2020 Da li se ovo samo meni dešava ili je uobičajeno za mačke ne znam. Samo li stanem pored kade i uključim slavinu, tuš, npr. ako hoću da operem nešto, čim čuje vodu nacrta se pored mene i počne da me ujeda po stopalima i listovima nogu i to onako- prvo odmeri gde, pa onda nasrne. Povaći se samo ako okrenem tuš na njega, okupam ga. Pogeda me u stilu "p. ti materina", okrene se i ode, ali polako.
Recommended Posts