Jump to content
IGNORED

Mačke

Recommended Posts

Posted
10 hours ago, precog said:

kvalitetan komad macke, ima gradju lovca. kapiram da je strah i trepet za zivinu i glodare.

Više za smrdibube i pokojeg moljca još i mjauče da mi pomognem kad krene protivofanziva, doduše ulovi dobro hranilicu. :laugh:

Posted
12 hours ago, precog said:

kvalitetan komad macke, ima gradju lovca. kapiram da je strah i trepet za zivinu i glodare.

Više za smrdibube i pokojeg moljca još i mjauče da mi pomognem kad krene protivofanziva, doduše ulovi dobro hranilicu. :laugh: Moj lovac dva dana nakon što je stigao u kuću... 

• +1 1
  • Wub 1
Posted

Odličan Bayerov okovratnik protivu buva

seresto-kitten-cats.png

I 1 buva u samrtnom ropcu...

20200626-073720.jpg

Posted (edited)

Kod mene u kraju zive mnogo lepe divlje macke, uglavnom su slobodnog duha i obozavaju da se maze, pa nam se cesto ukrstaju putevi, a takodje u kraju zive i mnoge zivotinje, najvise psi lutalice i domace macke, bas sam jednu od njih morao da slikam jer me je podsetila na jednog od mojih omiljenih crtanih likova koji se povremeno pojavljivao u Tom & Jerry crtacima, jedan jedini i najgotivniji crni gengsta macor Butch Cat :wub:

tEU3ZTz.jpg

zOhvtuH.jpg

Edited by Бруклинский
  • 2 weeks later...
Posted

:lol:

kakav je ovaj đilas... nisam u životu videla kovrdžavu mačku

• +1 1
Posted

OK... Izgleda da je to nešto šerovano s Fejsbuka, što izlazi kao prazno ovde kod mene (nije edbloker u pitanju, to sam isključio).

Posted
5 minutes ago, Indy said:

OK... Izgleda da je to nešto šerovano s Fejsbuka, što izlazi kao prazno ovde kod mene (nije edbloker u pitanju, to sam isključio).

A jbg, ja sam mislio da moze da se vidi, jel ne ide ni preko code fore?

https://www.facebook.com/IlustreAtaud/videos/525132754608980/

Posted

Da li se ovo samo meni dešava ili je uobičajeno za mačke ne znam. Samo li stanem pored kade i uključim slavinu, tuš, npr. ako hoću da operem nešto, čim čuje vodu nacrta se pored mene i počne da me ujeda po stopalima i listovima nogu i to onako- prvo odmeri gde, pa onda nasrne. Povaći se samo ako okrenem tuš na njega, okupam ga. Pogeda me u stilu "p. ti materina", okrene se i ode, ali polako.