halloween Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 (edited) Dobrica, hoće da nosi ogrlicu. Mimo se šokira ako bilo šta pokušam da mu okačim, a ako uspem skroz se oneraspoloži, pa više ni ne pokušavam ni u šali. Edited October 8, 2017 by halloween
Indy Posted October 8, 2017 Author Posted October 8, 2017 Ovom smo stavili ogrlicu još k'o mačetu, za slučaj da se izgubi (pošto lunja okolo) ima unutra moj mobilni broj. Drugi razlog je ekološke prirode, ima na ogrlici malo zvonce koje upozorava ptice i ostalu živež da je predator na pomolu. (Međutim, znam da mačke uspevaju da love i pored zvonceta...)
I*m with the pilots Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 (edited) Mom Miti je ogrlica vrlo cesto ostajala u akciji pa smo posle cetvrte resili da mu vise ne kupujemo. Nije se inace bunio protiv nje. A mnogo sam volela jednu sa zvoncicem, takodje iz razloga koje Indy spominje a i te muzike koju bi stvarao u stanu :) Edited October 8, 2017 by I*m with the pilots
Indy Posted October 8, 2017 Author Posted October 8, 2017 Jeste, i meni zvonce najavljuje njegov dolazak (ponekad ga oda kad se sakrije ispod kreveta, obično kad je ljut, haha). Preko eBay-a od Kineza ogrlice sa zvoncetom su 1 dolar, tako da imam u rezervi. Kopča na ogrlici treba da bude onaj "klip" na izvlačenje, to je radi mačije bezbednosti.
I*m with the pilots Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 :lol: :lol: //Sa liste "Pets are jerks" na kojoj ocekivano dominiraju macke
Halvard Posted November 4, 2017 Posted November 4, 2017 Moja unese živog miša, pa ga pusti da pobegne. <_<
ajgor Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Mačke koje vladaju Rimom Lep mali dokumentarac.
aram Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Moja unese živog miša, pa ga pusti da pobegne. <_< To je dobar znak, pokušava da te nauči da ih loviš, znači da još ne misli da si sasvim nesposoban :lol:
I*m with the pilots Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 (edited) Sta nesvakidasnje vole vase macke da jedu? Davno sam otkrila da Mita voli sutlijas, moram da se otimam kada je tu dok jedem to, bukvalno ne prestaje da njuska okolo. Bas samo ponekad ga pustim da olize kasiku. A danas ostavih ciniju nesmotreno na kaucu na par minuta, da bi u povratku zatekla Minnie, sa nimalo znaka krivice na licu, kako zavrsava preostala dva zalogaja kuvanog zita. Edited November 11, 2017 by I*m with the pilots
Recommended Posts