Anonymous Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 Kragujevčanki oduzeto 48 mačaka iz stana
I*m with the pilots Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 (edited) Zbrinjavanje bolesnika Istraživanje nove kutije juce Kupanje Edited September 22, 2017 by I*m with the pilots
gagilija Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 divni mackovi. ali ta fascinacija kutijama
Indy Posted September 23, 2017 Author Posted September 23, 2017 Kakav predivni primerak avlijanera/ke (nemam ništa protiv ni pirgave ofkors)
I*m with the pilots Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 Kakav predivni primerak avlijanera/ke (nemam ništa protiv ni pirgave ofkors)Oboje su avlijaneri, samo sa različitih podneblja. :) Mita je imao dve cisto crne sestrice, od cini mi se isto skroz crne mame, koja je odabrala jednu finu šupu u širem delu Beograda za brigu o deci. Zaljubih se u njega na prvi pogled, jos se secam kako su mi drhtale ruke kada sam se nasla sa devojkom koja je udomljavala mace, nisam mogla da verujem sta drzim u ruci. Evo jos friskih pa neću da smarak do sledeće prilike :D
Sara Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 Eto, taj pirgavi (ja tu boju zovem šugi) po pravilima nasleđivanja ne bi trebalo da bude mužjak nego ženka???? Te nerasne mačke mi se sviđaju mnogo više od rasnh????
I*m with the pilots Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 Eto, taj pirgavi (ja tu boju zovem šugi) po pravilima nasleđivanja ne bi trebalo da bude mužjak nego ženka Te nerasne mačke mi se sviđaju mnogo više od rasnh Pirgavi jeste pirgava Minnie :) 15 godina punih. Proneznila se nesto u poslednje vreme, i muci je to koleno pa povremeno sepa. Ne penje se vise nigde, samo na kauc, krevet, a u poslednje vreme ide i u kadu da pije vodu. Ne kao Mita iz cesme, nego da posrce sta je ostalo dole. Copycat. Bas sam se pitala skoro sto ima tako dugacke nokte na nogama (vide se na onoj fotki gore gde se kupa u akrobatskoj pozi), i izgleda da je to upravo zato sto se ne krece mnogo pa nokti nemaju na sta da se trose?
Sara Posted September 23, 2017 Posted September 23, 2017 15!? Svaka čast ???? Taman pomislih da je izuzetak od pravila???? Sigurno manje troši nokte ako se ulenjila, tako je bar kod pasa, u tom slučaju moraju povremeno da se seku
Indy Posted September 25, 2017 Author Posted September 25, 2017 Ništa ne valja biti miš. Svaka šuša na tebi šilji onu stvar.:(
Recommended Posts