pcelica Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 joj taj trip da treba da budem prisutna dok jede me je bacao u ochaj kad je redovan obrok bio izmedju 4.55 i 5.55 ako ne ustanem sledi cvilkanje najstrashnijih razmera (chitaj, kao da mu neko chupa nokte usijanim kleshtima).a obichaj potpune panike nakon duzeg samostalnnog boravka ublazavam tako shto ostavim radio ili tv (ako znam da idem na krace) upaljen.
Merlak Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Kolko ih to ima??da ne poverujes! 3 kategorije: kucna + dvorisna + vikendica. moj brat dobio od mene na poklon persijanku Keti (kao da je moja).u kuci trio fantastikus: CakaMaka, zuti miljenik i ovisnik od nase paznje i mazenja. Pika, njegova zakonita supruga, mozak druzine i njiovo dete - Konj, glavata spodoba, mamojebach (skresali mu alat). skresali i Caki, za svaki slucaj. i svi pate od agorafobije. u dvoristu: dve starojke, Musa i Mitzi (10 i 11 godina) i njihova deca. obitavaju uglavnom u garazi, pod haubom nasih kola, u basti. na vikendici: neodredjen broj primeraka macjeg roda. manje privilegija - vise slobode. imaju i bebi siterku koju placamo. uzurpatori nasih zivota. junaci prolecnih ljubavnih prica. ćeraju se sa nama u nedogled. nek' su nam zivi i zdravi.
mioba Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 uzurpatori nasih zivota. junaci prolecnih ljubavnih prica. ćeraju se sa nama u nedogled. nek' su nam zivi i zdravi.
luba Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 dzeronimo u fazi spavam sedecia nekad se ipak i probudim
luba Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 ma pusti. licnost.ali jeste maza. kad se njemu hoce.
čekmeže Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 http://www.catsthatlooklikehitler.com/cgi-bin/seigmiaow.pl
kobni zelaya Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Moja skotina ima trip da jednostavno iz nekog razloga ostavi pola porcije, a potom zapomaze kako je gladan. Tek kada mu zamenim hranu novom (iste vrste, iz iste kese!), srecno se daje u has, preduci... ko ce ih znati :)Moja isto. štedi. Bez obzira što joj je skoro puna činijica, uvek traži da joj se puni u tačno određeno vreme. Onda moram da je foliram, da joj kao kobajagi dodajem u činiju. Mačija ekonomija.
Indy Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Sanjao sam nocas predivnu russian blue, prvo se igrala sa macetom, a onda mi je davala signale, koji su kao neki brojevi (10, 11, 16 i cini mi se 20). Mislim da cu ove subote da uplatim loto. ^_^
nestašna ameba Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Moja isto. štedi. Bez obzira što joj je skoro puna činijica, uvek traži da joj se puni u tačno određeno vreme. Onda moram da je foliram, da joj kao kobajagi dodajem u činiju. Mačija ekonomija.Definitivno su nemoguće! Moja isto to radi. U činiju u kojoj već ima hrane (koju ona iz nekog mačjeg razloga neće da jede) moram da joj dodam još koji komadić, čisto iz fazona, a ona jede kao da je dobila sasvim novu hranu.Pre neki dan me je iznervirala, to joj je sad novi trip. Budi me jer joj je dosadno!!! Onda ja ustanem, a ona za pet minuta legne da spava i onda odrapi ceo dan, do uveče, kad se vratim s posla, e onda počinje igranje pod moranje, inače me saplete. Briga nju što na oči ne vidim ni ujutru ni uveče...Još samo malo mačjeg drila i biću spremna za decu
Indy Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Idi na prvu stranu topika, ja imam ruskog plavog macka:) (IMa slika)Au, bas je neka pametnica, kako samo mudro gleda...
fedra Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 (edited) ...zasto je sumo bolji od karatea?!! http://www.youtube.com/watch?v=xmsV9R8FsDAhttp://www.youtube.com/watch?v=iVKi6UzwWMoi- mnogo neznije varijante! Edited October 27, 2007 by fedra
yolo Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 dzeronimo u fazi spavam sedeciovo su neke bajate slike, pouzdano saznajem da je dzeronimo tako reci dzin od machora a to se ne vidi sa slike
Recommended Posts