pp34 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Bilo bi lepo da neka humana osoba usvoji jednog ili oba mala tigra koji su ostali bez majke i treceg brata tako sto ih je pas zadavio ... stari su mesec dana, nema ih saka jada i nalaze se u 61. bloku. Ako bi neko hteo da im pomogne neka se javi na PM.
Bustin Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 - konzerva komadića tunjevine uvek prija. mačke vole i kada se nadrobi hleb u ulje od tunjevine.svaki veterinar ce ti objasniti da Macke NEsmeju jesti tunjevinu. Bilo koju drugu ribu ali nikada tunjevinu. Ne secam se objasnjenja ali verovatno se nesto na tu temu valja izguglati.
Tresko Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Evo kao što obećah, slike Winstona, mora da se drži jer drugačije ne može da stoji za slikanje:Tunjevinu mačke vole, i preporučljivo im je davati. 16 godina stara mačka, koja non-stop jede tunjevinu, ali samo u prirodnom soku, bez ulja.
Аврам Гојић Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 svaki veterinar ce ti objasniti da Macke NEsmeju jesti tunjevinu. Bilo koju drugu ribu ali nikada tunjevinu. Ne secam se objasnjenja ali verovatno se nesto na tu temu valja izguglati.Izguglao sam ovo i, koliko vidim, tunjevinu ne treba davati često zato što nema dovoljno taurina itd, a mačke su sklone da se opasno navuku na tunjeće konzerve. Međutim, male količine su OK. Tunjevina nije sama po sebi opasna, ali je treba tretirati samo kao povremenu poslasticu.Ulje je druga priča, evo čitam da je OK sipati malo ulja preko obične mačije hrane. Ukusno je, a i pomaže pri izbacivanju dlaka.
AyaIwa Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Nina...kad je bila sasvim mala......nešto starija...
decak Kejt Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 dakle, PPP ima najlepse macke na svetu
Musharaf Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 da, a jedna od njih izgleda ima kamen u bešici... <_< jel preživeo neko te operacije i maltretmane? kakve su posle dijete?8-walkere, usvoji li neko te tigriće? onaj svetliji kao da ima gliste, stomačić mu se naduo...ili se samo preždrao.
yolo Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 da, a jedna od njih izgleda ima kamen u bešici... <_< jel preživeo neko te operacije i maltretmane? kakve su posle dijete?8-walkere, usvoji li neko te tigriće? onaj svetliji kao da ima gliste, stomačić mu se naduo...ili se samo preždrao.u principu nema vise suve hrane, generalno treba odrzavati nizak ph faktor tj kiselost mokrace i sve ce biti OK. samo treba brzo reagovati da ne bude prekasno. dobices ime nekog homeopatskog macijeg (felinopatskog?) sastojka tj tableta koje ces nabaviti u nemackoj posle operacije i nice biti problema.
Musharaf Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 samo treba brzo reagovati da ne bude prekasno.nadam se da se "brzo" meri nedeljama, a ne sekundama...
hoffnung Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 da se priključim klubu...ovu macu sam roknuo na adi. spavala je i prišao sam joj tiho (baš je spavala kad me nije osetila) i škljoc. :D
Jerry Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 nadam se da se "brzo" meri nedeljama, a ne sekundama...Brzo se meri satima.Od 12-72 sata je vreme koje je kritično.Znam po mojem mačku koji je to isto imao.
Jerry Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 u principu nema vise suve hrane, generalno treba odrzavati nizak ph faktor tj kiselost mokrace i sve ce biti OK. samo treba brzo reagovati da ne bude prekasno. dobices ime nekog homeopatskog macijeg (felinopatskog?) sastojka tj tableta koje ces nabaviti u nemackoj posle operacije i nice biti problema.Ja sam mog odveo odmah čim sam primetio,ali je to potrajalo jer se isprečio veći kamen koji je sve iskomplikovao i usporio proces.
Musharaf Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Brzo se meri satima.Od 12-72 sata je vreme koje je kritično.Znam po mojem mačku koji je to isto imao.pa dobro, za sada nema opstrukciju, veceras verovatno ide pod noz.
Jerry Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 pa dobro, za sada nema opstrukciju, veceras verovatno ide pod noz.Možda neće morati pod nož?Da li je rađena kateterizacija?
Recommended Posts