August 27, 201410 yr Macke Rodosa :) Na svakom koraku se primeti koliko su macke u Rodosu dobrodosle zivuljke. Svaka ulicica je puna raznih posuda za vodu i hranu, setkaju se po radnjama i restoranima ko prave bez bojazni da ce ih iko izbaciti. Prava macija uzivancija :) super i fotke i mačke, a posebno ovaj status koji imaju. bravo za rodos!
August 29, 201410 yr podseca me na debelog iz pepeljuge predivne su macke rodosa , a i fotke moj favorit je zrikavi lepotan u zbunju
September 1, 201410 yr Belč kao kardinal Rišelje. On je stalno imao malo belo mače kao ljubimca, ali samo dok je malo. Kad poraste, prosleđivao ga je dalje a donosili su mu novo. Danas donosim kući malu mačku, rođaka ide na put pa ću da je čuvam. Jedva čekam! Slikam i kačim ovde čim se smesti. Edited September 1, 201410 yr by halloween
September 1, 201410 yr ma meni ovo i odgovara, nek malo poraste kod nekog drugog pa kad dođe kod mene da ne gnjavi moju stariju macu previše :D
September 1, 201410 yr u stvari ovo gore sam pokupio odavde, a nema razloga da ne podelim i ostatak Odložen dolazak za 7 dana, ali sam je videla i od ovih 15 znakova primenila je 1,2,5, 13 (pero od goluba), 14, znači 33% za 2 sata. Ako su pametni, neće mi je dati na čuvanje jer ću je zadržati zauvek.
September 5, 201410 yr iiii stigla!! jako je umiljata i razigrana i alpinista i mekana i prede ko velika i ne zna čemu služi pesak, ne znam kakav je bio onaj koji je do sad koristila <_< starija maca sikće ko zmija i reži ko mastif. nije noćas sa mnom spavala i baš mi fali. nadam se da će se brzo sprijateljiti
September 5, 201410 yr Preslatka je Za posip probaj da je stavis u posip i malo njenim sapisama zagrebes po njemu, shvatice odmah cemu sluzi. Ili su joj jos uvek strani mirisi pa se privikava.