Jump to content
IGNORED

Mačke

Recommended Posts

Posted

to tvoje sigurno nije macka, nego neki hrcak.

ili činčila. :(

Posted (edited)

:(

edit:

evo da se iskupim za trolovanje:

kad joj baš i nije bilo dobro

2vnq32u.jpg

sinoć uz moju mater:

1zb5g1u.jpg

Edited by stormy
Posted

definitivno činčila

mLogoooo slatka činčila aaaa

Posted

super je činčila. samo se krpelji da se mazi. i neverovatno je poslušna. prosto mi je nepojmljivo da jedna mačka činčila bude takva.

imala sam duže od dvanaest godina mačka vrste renneova senka i taj je bio stokica samoživa koja je, kada dođe da se mazi, to radila tako kao da nam čini najveću uslugu na svetu. i uvek je dobijao šta je hteo i dospevao tamo gde je zacrtao, podrazumeva se. ovoj kad kažeš ne, ona samo stane i vrati se na ćebence koje doživljava kao svoje mesto.

Posted

super je činčila. samo se krpelji da se mazi. i neverovatno je poslušna. prosto mi je nepojmljivo da jedna mačka činčila bude takva.

imala sam duže od dvanaest godina mačka vrste renneova senka i taj je bio stokica samoživa koja je, kada dođe da se mazi, to radila tako kao da nam čini najveću uslugu na svetu. i uvek je dobijao šta je hteo i dospevao tamo gde je zacrtao, podrazumeva se. ovoj kad kažeš ne, ona samo stane i vrati se na ćebence koje doživljava kao svoje mesto.

imali smo mi jednog takvog domaceg tigra, isto je bio ko kuce, mazulja nad mazuljama, slusao komande, radovao se ko kuce kad nas vidi, sacekivao na kapiji kad cuje da parkiramo kola (umeo je da prepozna po zvuku nas auto i da dotrci ).....i onda je otiso.

IMG_0046.jpg

Posted

....i onda je otiso.

:( 

nadajmo se da mu je dobro gde god da je.

sad imaš kikija  :wub: i uživaj sa njim. a i nama ga povremeno prikaži da vidimo kako raste.

Posted

da nastavimo sa macama na nemogućim mestima, privatna kolekcija :)

135981_1807035856567_3245274_o.jpg

Posted

da nastavimo sa macama na nemogućim mestima, privatna kolekcija :)

135981_1807035856567_3245274_o.jpg

:lol:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Jedino mesto gde ne sme da bude... Naravno, naucio je da se ne penje kad je neko kod kuce ali ga zato cesto uhvatim kako kunta kad se vratim kuci.

20p234p.jpg