nera Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Ja sam svoju macku ostavila samu na par dana. Organizovala sam hranjenje i to, al svejedno mi zao i brinem se Valjda ce biti ok... Bice sve ok, ne brini :) Mi sporadicno ostavimo mackice same, najduze su proveli 3 dana sami i nisu previse gluposti napravili. Ostavimo im dovoljno hrane/vode/peska i sve ok.
Alis Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Jeste, super fotka, i tako je moj Micko sedeo na simsu, i onda su proleteli prokleti golubovi, i onda je debil pao i potrošio jedan mačiji život. isti slučaj s mojom. srećom nije bilo ništa jer sam na 2. spratu, al ovog leta imam nameru da napravim neku žičanu ogradicu, kroz koju može da gleda, a da ne ispadne ne bih da prekrivam celu terasu sa žicom, jer bi je uništila
Čutura Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 (edited) . kiki :) Edited February 19, 2014 by Takanohana
decak Kejt Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 (edited) edit: za kiki na prethodnoj strani :) daj jos! Edited February 19, 2014 by decak Kejt
Indy Posted February 19, 2014 Author Posted February 19, 2014 Хехе, ја сам имао сличну такву мацу (а ла Кики) некад, звали смо је Капућино.
Čutura Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 edit: za kiki na prethodnoj strani :) daj jos! nemam lepih slika, al navatacu ga ovih dana kad bude mirovao pa cu da postavim, inace, loodo mace ko struja, haos nam pravi po kuci :)
Lancia Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 . kiki :) ovo je garant neka kineska igracka na navijanje:) opak macak.
Tihajeza Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 mace i kutije :) tačno, tačno! ali ne samo kutije. može i ispeglana i složena majica, sama na bračnom krevetu 2 x 2m.
renne Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 o da, poznata situacija, ili sama na krevetu tako raširena da niko više ne može da priđe
Аврам Гојић Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 :) tačno, tačno! Prilažem dokaz iz privatne kolekcije.
Recommended Posts