Jump to content
IGNORED

Mačke

Recommended Posts

Posted

dobro je maca. jede, spava, jedino izbegava da se kreće po stanu. napolju prošećka.doduše, sklanjala se od usisivača i u stanu. i noćas je išla do posude sa hranom.veterinarka je pretpostavila da su je napali psi. :(nemam pojma, uopšte ne mogu da rekonstruišem šta je moglo biti i kako je dospela na onu cev u ovakvom stanju.sad mi je najveći problem kome i gde da je ostavim sutra dok sam na poslu, ali rešiću i to.

Posted

@dabovicja ne znam samo kako postize. nema coveka sa psom niti mackom u bgd-u koga znam, a da mu vlada nije vet. :D

Posted
dobro je maca. jede, spava, jedino izbegava da se kreće po stanu. napolju prošećka.doduše, sklanjala se od usisivača i u stanu. i noćas je išla do posude sa hranom.veterinarka je pretpostavila da su je napali psi. :(nemam pojma, uopšte ne mogu da rekonstruišem šta je moglo biti i kako je dospela na onu cev u ovakvom stanju.sad mi je najveći problem kome i gde da je ostavim sutra dok sam na poslu, ali rešiću i to.
pa ostavi je slobodno na gajbi. samo joj neki posip sredi.Sent from Bender's iPad using Tapatalk
Posted

Da. U stanu ostavi. Ako nemaš posip pozlužiće i iscepkane novine, za prvu rukuПослато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Posted

nemam posip. kad smo imali mačka, on je išao u kutiju sa peskom na terasi. ova mačka to ne zna.renne, može li neko uputstvo kako da organizujem te novine. kako da zna čemu su namenjene?rešila sam, ostaće ove plus neće biti sama. jedna je majka :).

Posted

stavi mačku u novine, pesak, šta god, uhvati joj šape i grebucni po podlozi da vidi da je to podesno za kopanje i sakrivanje. to je u principu dovoljno.i za ime sveta pozatvaraj dobro sve gde je odeća, da ne dodje na ideju da se tu olakšava.sko krene da nuždi gde ne treba, samo je prebaci tamo gde treba. mačke to jako brzo shvate, često i iz prve.

Posted

Što reče Vasa, samo je dva-tri puta prenesi na te novine i shvatiće.Mačke su to...Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Posted

ok. hvala vam. probaću sa novinama. vredelo bi mi za noć.sinoć i danas je funkcionisalo odlaženje napolje.

Posted (edited)

Ovaj moj vec ima bolji odnos sa mnom nego pre ekskurzije.Daleko veci problem imam sa ponasanjem starijeg macora kojeg povratnik izuzetno erotski uzbudjuje. Ovaj mladji me je u par navrata pocastio sa let me sing you the song of my people momentima ali je uglavnom miran ko bubica. Cak daleko manje trazi napolje nego sto bih ocekivao. Nikada jos nije proveo 24h unutra.Malo je u frci ali se polako oslobadja. Sa mnom je daleko bolji nego pre ali sa kucom i ove druge dve dileje treba jos malo da se oslobodi. Kada ovaj manijak ne bi toliko nasrtao na njega i to bi proslo mnogo lakseSa mnom se cak ponasa kao potpuno razmazena macorcina a takav nikad nije bio.

Edited by katamaran
Posted

99%

:D

Neverovatno koliko je licio a dosao na 5 metara od steka ovog mog. Bio mi je malo cudan al sam pretpostavio da je mozda malo smrsao za dve nedelje van kuce. Kasnije ce se ispostaviti da original stize kuci cak i podgojen :)Dvoje ljudi mi je javilo dva dana kasnije da je i ova macka bezbedno uhvacena.

Posted

A da nam daš neku fotkicu? Da vizuelizujemo begunca? :D

Posted (edited)

Od letosMajka, otac(?) na stolu <_< i begunacmacke.jpg

Edited by katamaran
Posted

Kravaste mačke. Obožavam kravaste mačke :)

Posted
Kravaste mačke. Obožavam kravaste mačke :)
zvučiš kao da si s melmaka :lol: