Jump to content
IGNORED

Mačke

Recommended Posts

Posted

Prelep. :wub:Izgleda aristokratski na ovoj slici.

Posted
Joj, rene, kako se pojavi neka konkurencija, odmah bi Senka da skrene paznju na sebe.cekaj prvo malo da hvalimo Kejtovog mackonju :)(al dobra je, "ne dam ti tastaturu, ne mozes sad na forum. bas" :D)
Pa to je fazon, ne moš da hvališ drugi mačku, moram preko telefona, hahahaSent from my GT-N7100 using Tapatalk
Posted (edited)

Zbunjuju me Duškove tamne oči, trebalo bi da su plave na pointed krzno. Pre će biti da je mešanac, što je naravno bez uticaja na njegovu impresivnu pojavu. Moram da dodam da mi je veoma interesantno kako u engleskom jeziku ima mnoštvo naziva koji opisuju različite kombinacije boja mačjeg krzna. Tako sam saznala da smo jedno vreme imali silver torbie. To je bila najlepša i najneobičnija mačka koju smo imali u dvorištu.

Edited by halloween
Posted

Dusko je mesanac, mada ima plave oci (ovde su mu samo veoma rasirene zenice, prouzrokvano lupanjem masine za ves :D). ali stvarno je prelep, nije sto je moj :)hvala svima i od Duska i od mene :)

Posted

Далтону се попуњава зимско издање длаке. Ево како је изгледао 26-V-2013, а како 9-XI.iDHkO1hxgiVaR.jpg

Posted

di je ona fotka sa mackom koja viri iza monitora i pita "why are you looking other cats on internet?"inace, dusko :Hail:

Posted
Dusko je mesanac, mada ima plave oci (ovde su mu samo veoma rasirene zenice, prouzrokvano lupanjem masine za ves :D). ali stvarno je prelep, nije sto je moj :)hvala svima i od Duska i od mene :)
duško je divan. :) ne reci nam da ne voli da se mazi. u tom slučaju izgled opako vara. stvoren je da bude maza.zimska varijanta daltona je impresivna. nikad nisam videla mačku sa tolikom razlikom u letnjem i zimskom ruhu.senka je senka. :) nju smo apsolvirali.
Posted
zimska varijanta daltona je impresivna. nikad nisam videla mačku sa tolikom razlikom u letnjem i zimskom ruhu.
Још то није дошло на своје... још ће то да расте. Негде јануара ћу гледати да поновим снимак, колико да се упореди.
Posted

Maru je car :D@ Indy, pitao si na minijaturama sta je bilo sa mackicima iz kontejnera, nazalost nista pametno. Uprskos svom trudu nijedan nije preziveo, tj. za jednog ne znam jer je odnesen isto vece kada su nadjeni. :(

Posted

Hahaha, kakvi carevi od mačaka!... a kod nas, počelo grejanjec1efeecc4ee611e3912e0a67fd6ef8ef_8.jpg