Jump to content
IGNORED

Slike vasih ljubimaca

Cica83

Recommended Posts

Posted

kakvi obraščići :lol:jesu to papagaji?

Posted

AaaaaaaaSent from my GT-N7100 using Tapatalk

• 2 weeks later...
Posted

Ako se ovaj jos malo podgoji moracu da otvorim temu za slonoveslon.jpg

Posted (edited)
pa kakve veze ima što su rodjene u kavezu?!to čini njihov život u kavezu drugačijim kako?pa bolje da nisu rodjene uopšte..omg ptice u kavezu :isuse:
Tek sad videh ovo. Ivy, nisam ni ja ljubitelj zatvorenih životinja, ali kada bih ih pustio, uginule bi istog dana. Australijske zebe ne mogu da prežive na slobodi kod nas.Već postoje (nisam ih ja izlegao), šta bi trebalo da radim, da ih eutanaziram ili im platim avionsku kartu za toplije krajeve?Ako bude bilo moguće, pokušaću da ih kada se još malo priviknu na novo stanište naučim da izlete iz kaveza, malo lete po kući i vrate se u njega. Sve drugo bi ih ubilo.I da ne bude samo trol, Čarli lovi jabuke po potoku:i3xs04.jpg Edited by gotivac
Posted

Ja bih zamolila da o ovome raspravljate na nekom drugom topiku. Ovaj je samo za slike.

Posted
Ako bude bilo moguće
Potpuno je moguće.
Ovako je počelo, inače ne bih. :mellow:U pravu si, Arkadija, i molim te izvini i ti, a i ostali.
Posted

ptice u kuci su dobile svoj topik, ovde su slike ljubimaca.

Posted (edited)

Micko, dvoumi se da li je radijator dovoljno topao da zagreje krznašce, a opet taman hladan da ne ošteti šapice. Onda sam ga ja uznemirila prokletim fotoaparatom, pa je svetleo očima na mene i odlučio da ode da raskopava posip. To nisam slikala, jer sam ga gađala papučom.18655206df905041627ac12c9df82f29d3969e83.jpg186552054fd9f24f1a7150a693f48b662254afc2.jpg

Edited by Arkadija
Posted

moje čedo takođe otvorilo sezonu grljenja radijatoraDSCF.jpgi jedan mugshot :DDSCF2657.JPG