Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Slike vasih ljubimaca

Featured Replies

Zar to ne beše o neumornosti džek rasela?
Jeste, pobrkala sam. Rasel, bigl, zvuci slicno :D
  • Replies 5.7k
  • Views 547.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• upoznajte kiru, parts unknown. nađena sa sestricom negde na avali. portret iz oglasa kada smo je udomili   i skoro dva meseca sa nama      

• Dobio sam dozvolu moderacije da pišem ovde i hvala im Stigla je u naš dom preko foruma, bila je maca sa specijalnim potrebama, spremna za uspavljivanje Uspeli smo koliko toliko da joj promen

• Od sinoć smo foster home ove devojčice (10 meseci stara, od toga provela 6-7 u azilu, mnogo umiljata), držimo fige da će u narednih par sedmica dobro da se slaže sa Vildom, pa da je i zvanično usvojim

Posted Images

to je bre vrlo ozbiljan pas. samo je pritom jako smesan :lolol:zahteva jednu setnju dnevno (mislim setnju, ne izvodjenje da obavi nuzdu), ali moze i da preskoci ponekad, uz malo igranja s njim u kuci. nije bas obozavalac dece, narocito ne histericne, ali se zato savrseno slaze i voli sa starijim ljudima. izuzetno inteligentan, ne trpi samocu.
super, hvala ti! :)
E a kakvi su biglovi?Prijatelj oce da uzme jednog.Ja cini mi se citao ovde da je prilicno glasan i da je malo zeznut za stan....
jedan od najvećih dobrica u svetu pasa uz bernskog planinskog, ali nije za stan. nikako. nikako.cezar m. je rekao da jedino kod 1 bigla i džek rasela nisu prošle njegove fore™imao ga je neko od novosadskih forumaša(komadadva)

Ima ga moj drugar u stanu i jeste zahtevan - zivahan, cesto setanje, mnogo laje itd.Послато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2

• 2 weeks later...
snajka.jpg
  • 2 weeks later...

evo i ovde,čisto da povećam procenat pasa na topiksu

1000246_10201957926409238_2075070171_n.jpg

1095116_10201957927769272_1154550656_n.jpg

fragand i gotivac, hvala i hvala :)ja ne znam puno o psima, narocito tim malim, ali djeluje mi da obje pomenute rase dolaze u obzir
Kad god čujem da neko hoće malog rasnog psa, bacim se na pod i molim da kupi pomeranca i ošiša ga da bude ko Boo.the-cuttest-dog-in-the-world-Boo-the-dog-puppies-31218511-720-540.jpg

stigle dve cure i jedan decko, valjda je to svenas dvojica, kao pravi muski koji podnose najveci teret, sedimo na terasi i pijemo kafu

1146878_10201751932660949_177456557_o.jpg

:Hail:ti si nju temeljno razmazio, samo da ti kazem

meni ova reneova mačka deluje mnogo zlo, a ič se u mačke ne razumem

pa i jeste zla, vrlo

pa i jeste zla, vrlo
garant bi pocepala onog Ivinog kljakavka ko svinja torbu.

ko magare masnu novinu

pa naravno da bi kada je zla mačketina a moja kuca je blesava,razigrana i dobra micika :wub:a kad poraste bi mogla da je mazne u jednom zalogaju samo što je tome neću učiti nego da ostane dobra i blesava :wub:

Edited by ivy