halloween Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 Baš je reprezentativan i mafijaški ozbiljan.
slepa živana Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 ih bre, ti se interesujes za kilazu ko da je jagnje!:D mnogo mi je interesantan pas. videla sam jedno jutro komšiju kako iznosi takvog u naručju, a već veličine recimo ko srednji šnaucer... i spusti ga na trotoar. pitala sam se što uopšte nosi u naručju tolikog psa. a ovaj stao i neće da mrdne, iz fazona, šta sad treba da radim. hodaj. ne umem. tako sam provalila da je to ustvari džinovska beba :D
Pera Zeka Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Ama znam, al ono mi zazvucalo ko da sledece ide; daj pola kile od rebara! ^_^
JozoMujica Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 (edited) šta sad treba da radim. hodaj. ne umem. tako sam provalila da je to ustvari džinovska beba :DTako ja pre neki dan u šetnji sa kerom sretnem tipa koji vodi na prvi pogled dva odrasla krupna labradora, crnog i belog. Međutim, ovaj beli mi se učini malo čudnim, pa ga pitam jesu li oba labradori. Kaže čovek ne, ovaj beli je azijski ovčar, beba, 4 meseca. :DIlustracija: Edited September 30, 2013 by gotivac
ivy Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 idi bre...to sa tim bas velikim psima je ludo..moji kumovi imaju tri leonbergera a i ridzbek je sve popularniji u seluali i oni su male bebe za to gore :o
JozoMujica Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 To se ja pitam, kako ih hrane, ja imam utisak da hrana za takvog psa košta kao za dve odrasle osobe.
wall Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Pričao mi vlasnik neke džinovske doge, doduše prvak, šampion, oplođivač, kereći žigolo, da godišnje više ode na psa nego na njega i suprugu.Koliko sam skontao taj pas češće jede "kašikom" nego ja. :)
JozoMujica Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Nego, kad smo već tu... Ovaj pogled znači "nećeš valjda da pokušaš da mi je uzmeš?" :D
cmrlj Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 (edited) moja promenila veru za veceru Edited October 6, 2013 by cmrlj
MayDay Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Koje su to sve mice, pilice. Čista ljubav.Inače, ja volim sve te velike pse. Šteta samo što ja mislim da ja ne bih umela iz njih da izvučem maksimum, nego bih ih pretvorila u vreću za maženje. :D
Recommended Posts