Jump to content
IGNORED

Slike vasih ljubimaca

Cica83

Recommended Posts

Posted

Baš je reprezentativan i mafijaški ozbiljan.

Posted
ih bre, ti se interesujes za kilazu ko da je jagnje!
:D mnogo mi je interesantan pas. videla sam jedno jutro komšiju kako iznosi takvog u naručju, a već veličine recimo ko srednji šnaucer... i spusti ga na trotoar. pitala sam se što uopšte nosi u naručju tolikog psa. a ovaj stao i neće da mrdne, iz fazona, šta sad treba da radim. hodaj. ne umem. tako sam provalila da je to ustvari džinovska beba :D
Posted

Ama znam, al ono mi zazvucalo ko da sledece ide; daj pola kile od rebara! ^_^

Posted (edited)
šta sad treba da radim. hodaj. ne umem. tako sam provalila da je to ustvari džinovska beba :D
Tako ja pre neki dan u šetnji sa kerom sretnem tipa koji vodi na prvi pogled dva odrasla krupna labradora, crnog i belog. Međutim, ovaj beli mi se učini malo čudnim, pa ga pitam jesu li oba labradori. Kaže čovek ne, ovaj beli je azijski ovčar, beba, 4 meseca. :DIlustracija:

Ch%20Nashdar_1.jpg

Edited by gotivac
Posted

idi bre...to sa tim bas velikim psima je ludo..moji kumovi imaju tri leonbergera a i ridzbek je sve popularniji u seluali i oni su male bebe za to gore :o

Posted

To se ja pitam, kako ih hrane, ja imam utisak da hrana za takvog psa košta kao za dve odrasle osobe.

Posted

Pričao mi vlasnik neke džinovske doge, doduše prvak, šampion, oplođivač, kereći žigolo, da godišnje više ode na psa nego na njega i suprugu.Koliko sam skontao taj pas češće jede "kašikom" nego ja. :)

Posted

Nego, kad smo već tu... Ovaj pogled znači "nećeš valjda da pokušaš da mi je uzmeš?" :D2q2fqy0.jpg

Posted (edited)

moja promenila veru za veceru8qqm.jpg

Edited by cmrlj
Posted

Koje su to sve mice, pilice. Čista ljubav.Inače, ja volim sve te velike pse. Šteta samo što ja mislim da ja ne bih umela iz njih da izvučem maksimum, nego bih ih pretvorila u vreću za maženje. :D

Posted
moja promenila veru za veceru8qqm.jpg
kučka :fantom: