renne Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Naučiće, ne gde mu je kavez, nego gde mu je hrana, tako da će se bez problema vraćati, ništa ne brini
ToniAdams Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 pa da, ja kacam bio mali, znam da je bilo pravilo da tica ne izlazi prve 2 nedelje van kaveza
djili Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 (edited) pa to, 1-2 sedmice da se navikne na novu okolinu. ja bih rekla i da ga ne pustate dok se ne nauci da stane na ruku. par puta dnevno, prvo rjedje pa cesce, stavis ruku polako u kavez. po njegovoj reakciji vidis koliko mozes da mu se priblizis. onda stavis nesto sto voli da jede na dlan pa cekas da ti sam pridje. tigrice su obozavale bar, ne znam za nimfe.kavez stavite na neko mirnije mjesto u sobi, i da nije na suncu ili propuhu. mozda da mu dodate jos koju preckicu i merdevine da moze da se pentra.a kad ga opet pustite da leti racunaj da ce se par puta zakucati u prozor ili zidove, dok ne uvjezba letenje. Edited September 13, 2013 by djili
Zavrzan Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 11kg sa 2 meseca ne znam sad ^_^ image upload upload image online free
slepa živana Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 11kg sa 2 meseca ne znam sad ^_^ fenomenalno
Pera Zeka Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 ih bre, ti se interesujes za kilazu ko da je jagnje! nego, jel to bernski pastirski pas?
Frau Gabrijela Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 pošla isto priupitati.liče farbe i raspored šara na bernskog, ali šapa nije dovoljno međeđa. bar ovde gde se vidi.ma kao da je bitno. šta god da je, predivno je pašče. :)
Zavrzan Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 ih bre, ti se interesujes za kilazu ko da je jagnje!nego, jel to bernski pastirski pas?yep...bernski planinski pas pošla isto priupitati.liče farbe i raspored šara na bernskog, ali šapa nije dovoljno međeđa. bar ovde gde se vidi.ma kao da je bitno. šta god da je, predivno je pašče. :)medjedckica ^_^ ovo je slika sa tacno 2 meseca,kud ces vecu shapu :)image hosting no account
ToniAdams Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 kakav je lepotan!onaj dripac gotivcev bas poraso!
halloween Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 (edited) Meni se čini da je ovo devojčica a ne dečak (po prvoj slici). Ima divan oblik njuške, bumbarka debelica. Edited September 19, 2013 by halloween
Frau Gabrijela Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 yep...bernski planinski pas medjedckica ^_^ ovo je slika sa tacno 2 meseca,kud ces vecu shapu :)to je damska šapa. -_-divna je. veselo i razigrano deluje. blago tebi. :)
Recommended Posts