Jump to content
IGNORED

Slike vasih ljubimaca

Cica83

Recommended Posts

Posted

Naučiće, ne gde mu je kavez, nego gde mu je hrana, tako da će se bez problema vraćati, ništa ne brini

Posted

pa da, ja kacam bio mali, znam da je bilo pravilo da tica ne izlazi prve 2 nedelje van kaveza

Posted (edited)

pa to, 1-2 sedmice da se navikne na novu okolinu. ja bih rekla i da ga ne pustate dok se ne nauci da stane na ruku. par puta dnevno, prvo rjedje pa cesce, stavis ruku polako u kavez. po njegovoj reakciji vidis koliko mozes da mu se priblizis. onda stavis nesto sto voli da jede na dlan pa cekas da ti sam pridje. tigrice su obozavale bar, ne znam za nimfe.kavez stavite na neko mirnije mjesto u sobi, i da nije na suncu ili propuhu. mozda da mu dodate jos koju preckicu i merdevine da moze da se pentra.a kad ga opet pustite da leti racunaj da ce se par puta zakucati u prozor ili zidove, dok ne uvjezba letenje.

Edited by djili
Posted
11kg sa 2 meseca ne znam sad ^_^
:lolol: fenomenalno
Posted

ih bre, ti se interesujes za kilazu ko da je jagnje! nego, jel to bernski pastirski pas?

Posted

pošla isto priupitati.liče farbe i raspored šara na bernskog, ali šapa nije dovoljno međeđa. bar ovde gde se vidi.ma kao da je bitno. šta god da je, predivno je pašče. :)

Posted
ih bre, ti se interesujes za kilazu ko da je jagnje!nego, jel to bernski pastirski pas?
yep...bernski planinski pas :thumbsup:
pošla isto priupitati.liče farbe i raspored šara na bernskog, ali šapa nije dovoljno međeđa. bar ovde gde se vidi.ma kao da je bitno. šta god da je, predivno je pašče. :)
medjedckica ^_^ ovo je slika sa tacno 2 meseca,kud ces vecu shapu :)image.jpgimage hosting no account
Posted

kakav je lepotan!onaj dripac gotivcev bas poraso!

Posted (edited)

Meni se čini da je ovo devojčica a ne dečak (po prvoj slici). Ima divan oblik njuške, bumbarka debelica.

Edited by halloween
Posted
yep...bernski planinski pas :thumbsup: medjedckica ^_^ ovo je slika sa tacno 2 meseca,kud ces vecu shapu :)
to je damska šapa. -_-divna je. veselo i razigrano deluje. blago tebi. :)