wall Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 hvala, i ja tako mislim:)sasila, taman joj je, mogu i patke da stanu:)Uploaded with ImageShack.us Eeee vid' jastuka. :DPravi.
cmrlj Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 e stvarno, vidi je kako se umusila a ne, ova je najsrecnija u seriji od deset slika :D
aram Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 (edited) ma daj, ima facu kao da je nesto skrivila, podseca me na denvera Edited August 20, 2013 by aram
cmrlj Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 :D dusu cu joj odneti kamerom, nema drugog objasnjenja. znam, znam, vidim, snuzdena je, nego kazem da je na ostalim slikama jos gora :D
renne Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 EkstraПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
aram Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 prelep je :)nadam se samo da vam je ta novina na dnu privremeno resenje, dok ne kupite posip...
slepa živana Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 cakan je rumenkonego, umoljava se kapetanm da okači neki novi fotos mileta špica i njegovog domaćina!
Reaktor Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 prelep je :)nadam se samo da vam je ta novina na dnu privremeno resenje, dok ne kupite posip...Čudi me da ovi iz radnje nisu to spomenuli. Pticu imamo tek nekoliko dana, a nemam nikakvih iskustava sa pernatim stvorenjima. Ovo je bila želja Reaktora Džuniora. Nego, taj posip se sastoji od čega?Imam piljevine u izobilju, pošto deljem drva svakodnevno. Jel može to da mu se prostre?
renne Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Može piljevima. Mada nije ni papir strašna stvar.Inače posip je mačiji pesak.A i ovako ne verujem da će mnogo tu boraviti osim za spavanje, takva ptica se ne drži zatvorenaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
aram Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 ma papir se jako brzo usmrdi, pa moras da ga menjas svakodnevno, posip ipak izdrzi nekoliko dana.
djili Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Naš novi ljubimac i njegova nova kućica.Gledaj da mu stavis precku ili ljuljacku pri vrhu kaveza, moje tigrice uvjek spavale na najvisem spratu. Ja sam pokrivala kavez tankom krpom kad ptica spava, nije lose ako se ulazi u tu sobu po noci.Ne vidim imate li posudicu sa pjeskom na slikama, ptice tu i tamo jedu sitne kamencice, treba im za varenje hrane.I ja se nadam da ce u kavezu provoditi malo vremena :).I jos, mozete da mu nabavite neke igrackice i ogledalce.
ToniAdams Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 jebote, ko moj nikad prezaljeni car.znao je da zvizdi most na reci kvaj, ja ko klinac gledo film pa zvizdao, pa on pokupio.i to svako jutro kad bismo se buraz i ja trebali buditi za skolu.mnogo pametne pticurine.i nek ti sto vise leti okolo.
Reaktor Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Hvala svima na savetima, ako se setite još nečeg korisnog - pišite.Staviću mu neke igračkice uskoro, ljuljašku obavezno.Cura iz Pet-šopa nam reče da nimfe vole da se kupaju, pa smo mu ugradili još jednu posudu sličnu ovoj za klopu samo veću. To mu je zenba, pa nek se pirka ako hoće.Što se letenja tiče, imali smo malih problema u vidu prinudnog sletanja. Nismo mogli da dočekamo, pa smo ga drugog dana pustili iz kaveza (iako su nam rekli da treba nedelja do dve da se navikne na nas i na prostor). Kiki je leteo nekoliko sekundi, nakon čega je spičio u zid i aterirao bez posledica. Posle se šetao malo po podu dok nije izabrao kutak za kuliranje. Problem je što ne ume da se vrati u kavez sam, pa moram da ga hvatam i transportujem lično ja. Tom prilikom me izujeda nekoliko puta i istraumira se. Zato smo rešili da ga ostavimo u kavezu još koji dan, da se navikne.
Recommended Posts