Jump to content
IGNORED

Slike vasih ljubimaca

Cica83

Recommended Posts

Posted

resila da je krajnje vreme da psu napravim pristojan jastuk. ne sad bas da znam da sijem, ali sam svejedno zarobljena u domu zbog vrucine, koliko to uopste moze tesko da bude, ima tutorijal na netu, ako ne uspem, nije drama. i tako kupim materijal, prostrem ga po podu, meri, seci, spenadlaj, sve po peesu, zazvoni telefon, ja u kuhinju, vratim se, princeza se vec smestila :Dlrqc.jpg

Posted (edited)

nije mali, materijal je slozen napola.

zaklo je patku :(
princeza ne kolje, vec se nezno odnosi prema patki. Edited by cmrlj
Posted

Ne znam... Meni to izgleda malo.Evo i šape joj vire... Daj neki king-size. Lepa kuca.

Posted

pa to je pola, duplo je veci. vidis onaj dugi uski pravougaonik iza? to ce ici uz kracu ivicu jastuka. ovaj dugi deo levo ide uz duzu stranu. uostalom, ako ikad zavrsim, ja cu to da obesim pa ti oceni. i hvala, lepa, bila bi jos lepsa da se ne umusi svaki put kad dohvatim foto-aparat :D

Posted

Aaa. Kontam. :DMislio sam da je to višak. Uredan ali višak.Dakle fotoaparat. Ja sam (opet) mislio da je takva faca zbog malog jastuka. :DZaključak: Jastuk je ok i ja manje da mislim.

Posted

jastuk jos nije (btw, ima l' ovde neki topik da se konsultujem kako se ovo sije). faca takva, jer zna da nije u redu da mi lezi na projektu™ ali je bilo jace od nje:D

Posted

Imaš kreativne forumaše topic.Buba šije kao Ru Stanislavs a Ljutko iz dosade pravi Faberžeova jaja.

Posted

eee ima i strikanje i sivenje, setila sam se. ali hvala, nikad se ne zna kad ce faberzeovo jaje da mi zatreba:)

Posted

k'o veli bolje ja da se smestim vec sad. divna je :wub: