Dagmar Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 Zar to ne beše o neumornosti džek rasela?Jeste, pobrkala sam. Rasel, bigl, zvuci slicno :D
morgana Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 to je bre vrlo ozbiljan pas. samo je pritom jako smesan :lolol:zahteva jednu setnju dnevno (mislim setnju, ne izvodjenje da obavi nuzdu), ali moze i da preskoci ponekad, uz malo igranja s njim u kuci. nije bas obozavalac dece, narocito ne histericne, ali se zato savrseno slaze i voli sa starijim ljudima. izuzetno inteligentan, ne trpi samocu.super, hvala ti! :)
kud u maglu Simoviću Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 E a kakvi su biglovi?Prijatelj oce da uzme jednog.Ja cini mi se citao ovde da je prilicno glasan i da je malo zeznut za stan....jedan od najvećih dobrica u svetu pasa uz bernskog planinskog, ali nije za stan. nikako. nikako.cezar m. je rekao da jedino kod 1 bigla i džek rasela nisu prošle njegove foreimao ga je neko od novosadskih forumaša(komadadva)
Prospero Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 Ima ga moj drugar u stanu i jeste zahtevan - zivahan, cesto setanje, mnogo laje itd.Послато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2
ivy Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 evo i ovde,čisto da povećam procenat pasa na topiksu
MayDay Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 fragand i gotivac, hvala i hvala :)ja ne znam puno o psima, narocito tim malim, ali djeluje mi da obje pomenute rase dolaze u obzirKad god čujem da neko hoće malog rasnog psa, bacim se na pod i molim da kupi pomeranca i ošiša ga da bude ko Boo.
fragand Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 stigle dve cure i jedan decko, valjda je to svenas dvojica, kao pravi muski koji podnose najveci teret, sedimo na terasi i pijemo kafu
Аврам Гојић Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 :Hail:ti si nju temeljno razmazio, samo da ti kazem
kud u maglu Simoviću Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 meni ova reneova mačka deluje mnogo zlo, a ič se u mačke ne razumem
Lancia Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 pa i jeste zla, vrlogarant bi pocepala onog Ivinog kljakavka ko svinja torbu.
ivy Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 (edited) pa naravno da bi kada je zla mačketina a moja kuca je blesava,razigrana i dobra micika :wub:a kad poraste bi mogla da je mazne u jednom zalogaju samo što je tome neću učiti nego da ostane dobra i blesava Edited August 18, 2013 by ivy
Recommended Posts