morgana Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 hocu da kupim mami bisona ili neku srodnu azdaju. ali najradje bisona.pa ako neko nekim slucajem zna solidnog odgajivaca, informacija je dobrodosla :)ne interesuje me trofejno porijeklo i slicno, nego samo pas u uzem smislu
fragand Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 ako sve bude u redu bice gomilica kotonezera i svi ce biti na prodajumi cemo dobiti komada jedanjedini je za sada znak da je obim stomaka vecibez papira suotac je veseli momak sa sela koji je uvek dobro raspolozen (koton), a majka je smirena i ponosna beogradjanka (kotonezer)ako sve bude u redu....
morgana Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 sto je to kotonezer, neki krizanac koton d cegagod i jos necega?koliko to kosta, reda velicina? kakva im je narav, jesu zahtjevni? ciljano kuce treba da je veselo ali ne prezahtjevno, posto ce zivjeti u stanu sa mojim babom i dedom. mama ce da ga hendluje, nije to problem, samo da nije neki komplikovani divljak kao pekinezeri.i najvaznije, da li cu ja morati da setam cudoviste kad dodjem na par dana da donesem baki vina i kolaca <_<
halloween Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 @fragand E ti kotoni su blesani, je l to budući tata onaj tvoj što ste ga ošišali kao ovčicu? Lujo dražestan, sa tom ćubicom od kovrdža, loknom preko oka i sitnim kezom isti Zijo Valentino.
fragand Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 kotonezer je mesanac tulearskog kotona i maltezeraovcica je buduci tata :)laje samo na dva psa koji su ga matretirali kad je bio maliblesav je, druzeljubiv, dosadan, nema nikakve agresivnostisetamo ga dva puta dnevno, ali ponekad zakazemo i nije problem (u stanu ima mesto za potrebe)u odrzavanju je problem dlaka i mora redovno da se ceslja inace zavrsi kao ovcicamalo se linjai to bi bilo tomajka je ozbiljnija, ali ipak mazaostalo je slicnoza cifru su se zene nesto dogovarale, ali to sutra tek mogu da cujem, nista znacajnohteo sam da poklonimo, ali mi ne daju :)samo ako sve bude u redu
JozoMujica Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 sto je to kotonezer, neki krizanac koton d cegagod i jos necega?koliko to kosta, reda velicina?kakva im je narav, jesu zahtjevni?ciljano kuce treba da je veselo ali ne prezahtjevno, posto ce zivjeti u stanu sa mojim babom i dedom. mama ce da ga hendluje, nije to problem, samo da nije neki komplikovani divljak kao pekinezeri.i najvaznije, da li cu ja morati da setam cudoviste kad dodjem na par dana da donesem baki vina i kolaca <_<Jeste li razmišljali o jorkširskom terijeru Ovih par koje sam imao prilike da upoznam su kao mačke, samo se maze, nikad ne laju...Idealno kuče za stan.
Frank Pembleton Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 E a kakvi su biglovi?Prijatelj oce da uzme jednog.Ja cini mi se citao ovde da je prilicno glasan i da je malo zeznut za stan....
morgana Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 fragand i gotivac, hvala i hvala :)ja ne znam puno o psima, narocito tim malim, ali djeluje mi da obje pomenute rase dolaze u obzir
Dagmar Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 E a kakvi su biglovi?Prijatelj oce da uzme jednog.Ja cini mi se citao ovde da je prilicno glasan i da je malo zeznut za stan....Ako me secanje ne vara, imao je Dabovic jedan lep esej na temu biglova.
Frank Pembleton Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 E dzek rasel je ovog mog ortaka i doveo u ovu situaciju ;)Ostavili im dzek rasela da ga pricuvaju dok su na letovanju i dete im se primilo i hoce kera.....Ali dzek rasel ih je izmorio za sve pare...
morgana Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 @morganaovaj:Wire-haired dachshundovo kuce je komedija :Dsvidja mi se.
aram Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 (edited) ovo kuce je komedija :Dsvidja mi se.to je bre vrlo ozbiljan pas. samo je pritom jako smesan :lolol:zahteva jednu setnju dnevno (mislim setnju, ne izvodjenje da obavi nuzdu), ali moze i da preskoci ponekad, uz malo igranja s njim u kuci. nije bas obozavalac dece, narocito ne histericne, ali se zato savrseno slaze i voli sa starijim ljudima. izuzetno inteligentan, ne trpi samocu. Edited July 28, 2013 by aram
Recommended Posts