July 21, 201311 yr čarli je :wub:ahaha a Arkadijin mačak ja ovu moju budalu nikako ne mogu da slikam i nešto mislim da više nikad neću uspeti ..ili da se rešim pa da to bude celodnevni projekat u trajanju od nekoliko dana :D Edited July 21, 201311 yr by ivy
July 22, 201311 yr Giuseppe, retardirani mješanac vižle i labradoraroditeljski, ali kao da je i moj Prinova u dvorištu, Čarli, posavski gonič, 2 meseca. :) :ziga:
July 23, 201311 yr prelepa su vam svima djeca, a carli ce da bude probisvet, odma se vidiVeć jeste. Spava sam u kućici i ne žali se (nema još ni dva meseca), oglodao je za dva dana jednu sadnicu masline, jedan kaktus, nekoliko čuvarkuća, jednu patiku i dve čarape. I koliko god se trudio da ga kad nisam kod kuće zadržim u solidno ograđenom prostoru, svaki put ga zateknemo kako spava na pragu kuće, :D Edited July 24, 201311 yr by gotivac
July 27, 201311 yr Micko se sakrio od Andreja koji bi da ga "nežno" mazihaha, kako se strateski zakamuflirao
July 27, 201311 yr Micko se sakrio od Andreja koji bi da ga "nežno" maziHehe meni bi promakao Edited July 27, 201311 yr by Indy