Jump to content
IGNORED

Slike vasih ljubimaca

Cica83

Recommended Posts

Posted

ima pogled, ko da zna sta mu radite iza ledja. predivan macor.

Posted
pored svoje omiljene grebalice (desni cosak kauca). pusti li ga da ostri kandze na njemu, kao star je ionako ce da se baca uskoro al' cenim da ce sad biti problem odvici ga da ne grebe o nov. rade li posao oni sprejevi protiv grebanja?
Pazi samo da ne pogrešiš kao mama jedne moje drugarice. Oni su Nemačkoj pre mnogo godina, tražili takav sperj, i kad su došli kući loše su preveli, pa im je mačka uništila sav nameštaj, iako je do tada kidala samo jednu fotelju. Caka je bila u tome da se tim sprejem poprska mesto koje stvor može da kida, a oni su mislili da se isprska sav nameštaj sem tog određenog dela. :lolol: :lolol: :lolol:
Posted

@Arkadija :lolol: moracu pripaziti na to definitivno

Posted

Kao, "je l' hoćeš i ti malo da lizneš?" :lol:

Posted

Prvi put s ocem na jutrenje veranjerszdscn0416.jpgDva mala maceta se po prvi put popela na krov preko tresnje :)Posle nekog vremena jedan stoji na grani i arlauce u strahu. Prisao mi je na poziv al se jadan sav isprepadao kad sam ga odvojio od grane i spustio ga na zemlju. Drugog su ove dve matore dileje negde odvele.Izgleda da cu morati da ubrzam udomljavanje ovih dripaca. (dva najverovatnije resena a jedan ce se po svemu sudeci reklamirati preko Studija B)

Posted

Moram jos jednuOpustanje posle uzbudljive epizode na krovu (jedan od ove dvojice nije ni smeo da se popenje)rszdscn0417.jpgInace ovo im je otac a ne majka :)

Posted
:lolol:dobro je - mislila sam da sa mojim živinčetom nešto nije na mestu kad uleti u taj bafering: čisti se i onda odjednom čuje nešto i upilji se u tom pravcu, a noga još uvek iza glave. ostane tako 2-3 minuta i onda nastavi. kretenka. ^_^