Lancia Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 ima pogled, ko da zna sta mu radite iza ledja. predivan macor.
Arkadija Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 pored svoje omiljene grebalice (desni cosak kauca). pusti li ga da ostri kandze na njemu, kao star je ionako ce da se baca uskoro al' cenim da ce sad biti problem odvici ga da ne grebe o nov. rade li posao oni sprejevi protiv grebanja?Pazi samo da ne pogrešiš kao mama jedne moje drugarice. Oni su Nemačkoj pre mnogo godina, tražili takav sperj, i kad su došli kući loše su preveli, pa im je mačka uništila sav nameštaj, iako je do tada kidala samo jednu fotelju. Caka je bila u tome da se tim sprejem poprska mesto koje stvor može da kida, a oni su mislili da se isprska sav nameštaj sem tog određenog dela. :lolol:
katamaran Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 (edited) ljubitelj fudbalahttp://www.youtube.com/watch?v=dO670VxqIM8&feature=youtu.bedobar deo utakmice je ispratio sa paznjom :) Edited April 13, 2013 by katamaran
katamaran Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Prvi put s ocem na jutrenje veranjeDva mala maceta se po prvi put popela na krov preko tresnje :)Posle nekog vremena jedan stoji na grani i arlauce u strahu. Prisao mi je na poziv al se jadan sav isprepadao kad sam ga odvojio od grane i spustio ga na zemlju. Drugog su ove dve matore dileje negde odvele.Izgleda da cu morati da ubrzam udomljavanje ovih dripaca. (dva najverovatnije resena a jedan ce se po svemu sudeci reklamirati preko Studija B)
katamaran Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Moram jos jednuOpustanje posle uzbudljive epizode na krovu (jedan od ove dvojice nije ni smeo da se popenje)Inace ovo im je otac a ne majka :)
Joshua Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 :lolol:dobro je - mislila sam da sa mojim živinčetom nešto nije na mestu kad uleti u taj bafering: čisti se i onda odjednom čuje nešto i upilji se u tom pravcu, a noga još uvek iza glave. ostane tako 2-3 minuta i onda nastavi. kretenka. ^_^
Recommended Posts