Vapad Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Nije moja i to ne mogu da prežalim, predivna je, najlepša. Onaj što sam pisao na temi za udomljavanje, izgleda da je nađen dom, dobar dom.BTW, 19 januara je neko nju i njenog brata, pretučene kako kaže vet, izbacio na sred puta na NBG, brata je zgažen,nju su spasli klinci, koji i inače rade te akcije, i odveli veterinaru, te dali ortakinji na gajbu dok se ne nađe staratelj.Onome ko je izbacio želim da se sretnemo.
kgmr Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 kakva strana: prima, assuck, garoviks, vapad, kojot :wubcine:vapade, koliko je ona svilena...
Matilda Ivancic Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 (edited) vapade, koliko je ona svilena...ne znam jel svilena al je totalno demode, ako mislis na ortakinjinu frizuru Edited February 14, 2012 by Matilda Ivancic
Vapad Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 kakva strana: prima, assuck, garoviks, vapad, kojot :wubcine:vapade, koliko je ona svilena...Ona je divna i pametna, čujem da je srećna i da se oporava. Ovde je još bila u šoku malo.@Matilda> je svilena i mirisna i šta ti znaš o mooodi :POvde su divne kuce :)
Mother's Milk Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 (edited) divni su vam drugari, kuce mace predivni. svima po srce. imam i ja jednog, predobrog dedicu :) Edited February 25, 2012 by Mother's Milk
Mother's Milk Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 kojim ? :)he, nije ništa, jedno je plavo, drugo braon :) taki je.
Mother's Milk Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 da ume da peva bio bi david bowiepa street name mu je bilo dejvi :)
pt 2.0 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 da ume da peva bio bi david bowieje l ti znas da ovo sad znaci rat?aaa, dok se vratim nocas, mrtav si covek. mrtav, beo, i debeo.
Recommended Posts