Jump to content
IGNORED

Slike vasih ljubimaca

Cica83

Recommended Posts

Posted
kako mi je super kad tako sede sa prebacenim repom preko prednjih sapa....nekako uredno i ozbiljno izgledaju
Takođe, ta poza je neprejebiva, definicija mačeće psihe...
Posted
Koliko je smešan i sladak. :)) Koliko je star?Hajde i ja da se upišem. Ovo je moja zver iz pakla, mešavina guske i kobile:Weltschmertz izdanje:post-406-13272556366598.jpgOva ridžbekica joj je najbolja drugarica, a dogo u pozadini joj je brat:post-406-13272556538941.jpgTrk sa braćom kroz šumu:post-406-13272557216071.jpg
Posted

ona, skoro godinu dana ima :)lepa je tvoja zver...drago mi je sto si odlucio da joj ne kupiras usi.

Posted
ona, skoro godinu dana ima :)
Аха, и ти си колега женско секташица. Имао сам једном мушког пса и никад више. :) Иначе, моја фиксација према псима је или мали или велики, тако да чим се стекну услови за још једног, пада један мопс или пинч. :)
lepa je tvoja zver...drago mi je sto si odlucio da joj ne kupiras usi.
Хвала. Иначе немам баш ништа против купирања ушију и репова, само то није мој фазон. А и слатко ми је како јој се често изврне уво док трчи и колико то нервира власницу ове риџбекице. :)
Posted
zubato cudoviste, usati prepotentkopost-496-13273357905073.jpg
Slatkiš. :wub: Bostonka?I potpis ti nije dobar. Treba da piše: "...prava seljanka". :)
Posted

Vrancuz.Potpis je dobar. I sinonim i metrika. :)

Posted
img3758lp.jpgU zemlji dembelijiimg3705n.jpgI sa omiljenom igračkom-kutijom.
Posted
Vrancuz.Potpis je dobar. I sinonim i metrika. :)
E, to znači da ih u kraju ima bar dvojica. :)A za potpis - :isuse: Tek sam sad skapirao da ti je potpis stvarno carski. Kako sam glup.
...
A šta je sa kornjačama?
Posted

Kornjače su žive, zdrave, ogromne i preseljene kod prijatelja... Nije bilo mesta za onoliki akvarijum.

Posted
Kornjače su žive, zdrave, ogromne i preseljene kod prijatelja... Nije bilo mesta za onoliki akvarijum.
Bezdušnice nijedna... :( Nego, sad mi pade napamet: imaju li kornjače uopšte taj trip da se vezuju za ljude sa kojima žive ili im je svejedno? Stvarno mi to nikad nije palo napamet, nikad nisam imao ništa vodeno.
Posted
U zemlji dembeliji
Mačka ti je baš poslušna. Moja ozbiljna mačka bi izdržala 10 sekundi u ovom položaju, onda bi pobegla i začuđeno gledala: Pobogu šta je s tobom, pa nisam ja mala da me fiksiraš u poze.
Posted

@lrd Ma kakvo crno fiksiranje, nemaju pojma ni o čemu, samo da ih nahraniš, očistiš i to je to.Pino poslušan? Šališ se. Ovo je bilo na kraju iscrpljujućeg dana, pa su ga ostavili tako, on bio u toj pozi pola minute, pa odustao.