Jump to content

Slike vasih ljubimaca

Featured Replies

kako mi je super kad tako sede sa prebacenim repom preko prednjih sapa....nekako uredno i ozbiljno izgledaju
Takođe, ta poza je neprejebiva, definicija mačeće psihe...
Koliko je smešan i sladak. :)) Koliko je star?Hajde i ja da se upišem. Ovo je moja zver iz pakla, mešavina guske i kobile:Weltschmertz izdanje:post-406-13272556366598.jpgOva ridžbekica joj je najbolja drugarica, a dogo u pozadini joj je brat:post-406-13272556538941.jpgTrk sa braćom kroz šumu:post-406-13272557216071.jpg

ona, skoro godinu dana ima :)lepa je tvoja zver...drago mi je sto si odlucio da joj ne kupiras usi.

ona, skoro godinu dana ima :)
Аха, и ти си колега женско секташица. Имао сам једном мушког пса и никад више. :) Иначе, моја фиксација према псима је или мали или велики, тако да чим се стекну услови за још једног, пада један мопс или пинч. :)
lepa je tvoja zver...drago mi je sto si odlucio da joj ne kupiras usi.
Хвала. Иначе немам баш ништа против купирања ушију и репова, само то није мој фазон. А и слатко ми је како јој се често изврне уво док трчи и колико то нервира власницу ове риџбекице. :)

zubato cudoviste, usati prepotentkopost-496-13273357905073.jpg

zubato cudoviste, usati prepotentkopost-496-13273357905073.jpg
Slatkiš. :wub: Bostonka?I potpis ti nije dobar. Treba da piše: "...prava seljanka". :)

Vrancuz.Potpis je dobar. I sinonim i metrika. :)

mijau :)

img3758lp.jpgU zemlji dembelijiimg3705n.jpgI sa omiljenom igračkom-kutijom.
Vrancuz.Potpis je dobar. I sinonim i metrika. :)
E, to znači da ih u kraju ima bar dvojica. :)A za potpis - :isuse: Tek sam sad skapirao da ti je potpis stvarno carski. Kako sam glup.
...
A šta je sa kornjačama?

Kornjače su žive, zdrave, ogromne i preseljene kod prijatelja... Nije bilo mesta za onoliki akvarijum.

Kornjače su žive, zdrave, ogromne i preseljene kod prijatelja... Nije bilo mesta za onoliki akvarijum.
Bezdušnice nijedna... :( Nego, sad mi pade napamet: imaju li kornjače uopšte taj trip da se vezuju za ljude sa kojima žive ili im je svejedno? Stvarno mi to nikad nije palo napamet, nikad nisam imao ništa vodeno.
U zemlji dembeliji
Mačka ti je baš poslušna. Moja ozbiljna mačka bi izdržala 10 sekundi u ovom položaju, onda bi pobegla i začuđeno gledala: Pobogu šta je s tobom, pa nisam ja mala da me fiksiraš u poze.

@lrd Ma kakvo crno fiksiranje, nemaju pojma ni o čemu, samo da ih nahraniš, očistiš i to je to.Pino poslušan? Šališ se. Ovo je bilo na kraju iscrpljujućeg dana, pa su ga ostavili tako, on bio u toj pozi pola minute, pa odustao.