Frank Pembleton Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 kako mi je super kad tako sede sa prebacenim repom preko prednjih sapa....nekako uredno i ozbiljno izgledajuTakođe, ta poza je neprejebiva, definicija mačeće psihe...
Lrd Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Koliko je smešan i sladak. :)) Koliko je star?Hajde i ja da se upišem. Ovo je moja zver iz pakla, mešavina guske i kobile:Weltschmertz izdanje:Ova ridžbekica joj je najbolja drugarica, a dogo u pozadini joj je brat:Trk sa braćom kroz šumu:
rajka Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 ona, skoro godinu dana ima :)lepa je tvoja zver...drago mi je sto si odlucio da joj ne kupiras usi.
Lrd Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 ona, skoro godinu dana ima :)Аха, и ти си колега женско секташица. Имао сам једном мушког пса и никад више. :) Иначе, моја фиксација према псима је или мали или велики, тако да чим се стекну услови за још једног, пада један мопс или пинч. :)lepa je tvoja zver...drago mi je sto si odlucio da joj ne kupiras usi.Хвала. Иначе немам баш ништа против купирања ушију и репова, само то није мој фазон. А и слатко ми је како јој се често изврне уво док трчи и колико то нервира власницу ове риџбекице. :)
Lrd Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 zubato cudoviste, usati prepotentko Slatkiš. Bostonka?I potpis ti nije dobar. Treba da piše: "...prava seljanka". :)
ivic Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Vrancuz.Potpis je dobar. I sinonim i metrika. :)
dranata Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 U zemlji dembelijiI sa omiljenom igračkom-kutijom.
Lrd Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Vrancuz.Potpis je dobar. I sinonim i metrika. :)E, to znači da ih u kraju ima bar dvojica. :)A za potpis - Tek sam sad skapirao da ti je potpis stvarno carski. Kako sam glup. ...A šta je sa kornjačama?
dranata Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Kornjače su žive, zdrave, ogromne i preseljene kod prijatelja... Nije bilo mesta za onoliki akvarijum.
Lrd Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Kornjače su žive, zdrave, ogromne i preseljene kod prijatelja... Nije bilo mesta za onoliki akvarijum.Bezdušnice nijedna... :( Nego, sad mi pade napamet: imaju li kornjače uopšte taj trip da se vezuju za ljude sa kojima žive ili im je svejedno? Stvarno mi to nikad nije palo napamet, nikad nisam imao ništa vodeno.
halloween Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 U zemlji dembelijiMačka ti je baš poslušna. Moja ozbiljna mačka bi izdržala 10 sekundi u ovom položaju, onda bi pobegla i začuđeno gledala: Pobogu šta je s tobom, pa nisam ja mala da me fiksiraš u poze.
dranata Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 @lrd Ma kakvo crno fiksiranje, nemaju pojma ni o čemu, samo da ih nahraniš, očistiš i to je to.Pino poslušan? Šališ se. Ovo je bilo na kraju iscrpljujućeg dana, pa su ga ostavili tako, on bio u toj pozi pola minute, pa odustao.
Recommended Posts