Jump to content
IGNORED

Slike vasih ljubimaca

Cica83

Recommended Posts

Posted

Pridošlica iz BGD se za par dana potpuno odomaćila:2p251.jpg

Posted
Jel ženka? Aj se oprijateljimo :)
Posted (edited)

Teško, u pitanju je gospodin u zrelim godinama.edit: mhm, bišon.

Edited by dig_chohano
Posted

prima, simpa ti je mesanac.a evo ga i moj ljubimac:

Posted

jel to cane corso? (deluje mi da je mlad?)svi ljubimci su vam genijalni, moram i ja naci sliku moje smizle

Posted

jeste. fotka je inace stara jedno 2 god, sad je naravno veci mada je u poredjenju s ostalim Corsoima koje vidjam sitniji sto mi je samo plus.

Posted
jeste. fotka je inace stara jedno 2 god, sad je naravno veci mada je u poredjenju s ostalim Corsoima koje vidjam sitniji sto mi je samo plus.
Koliki on naraste?Komsija je uzeo stene i stojimo ispred zgrade, nailazi komsinica i kaze mu:Cane Corso? Jbte Gorane uzece ti sobu :lol:
Posted

prilicno su veliki, u grebenu idu i do 70cm i tu negde dostignu i 50kg (muzjaci)... mada zavisi kojih je krvnih linija, umeju da variraju u izgledu da, oni su prakticno sa 2 godine jos nezreli, ima mnogo lepu glavu, pravu molosku i nije mu kratka njuskaevo moje smejurije :D 21082007100.th.jpgUploaded with ImageShack.us

Posted (edited)
derpe
prilicno su veliki, u grebenu idu i do 70cm i tu negde dostignu i 50kg (muzjaci)... mada zavisi kojih je krvnih linija, umeju da variraju u izgledu da, oni su prakticno sa 2 godine jos nezreli, ima mnogo lepu glavu, pravu molosku i nije mu kratka njuskaevo moje smejurije :D 21082007100.th.jpgUploaded with ImageShack.us
ovo je nesto najlepse sto sam ikad video. sta je to? Edited by sherman