fikret selimbašić Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 (edited) Uploaded with ImageShack.us proba- Bretonac Ćućo Edited October 20, 2011 by pogranicni
Arkadija Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 (edited) Prelepa sijamkica :D Danas sam iza Hrama Sv. Save u ul Filipa Kljajića ili Patrijarha Varnave (kako ko voli)slikala ove uličarke, prave đubretarke, čak su i horski prele, dok im se nije ispod kontejnera pojavila majka i pogledala me, preteći, tipa, "moju decu slikaš,a?" Edited October 23, 2011 by Arkadija
twisted Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Evo slika Mrvicinih bebica...Malo ih je teže slikati, mnogo su nemirni...A tako su mali, možeš šaku da zatvoriš oko njih :)odlične su ti gice :))) a vidim da mama jede puno žitarica :) ja sam godinama imao gice, odgajio malih koliko hoćeš, a ako želiš da ti mali brže porastu, ja sam često pribegavao špricu mleka (unutra pola mleko pola voda) :)
S.L. Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Hvala na savetu. Mamu hranim kombinovano, pola obroka semenke, pola voće i povrće.Krastavac im je omiljen.Trenutno su dvojica malih usvojena, dok je jedan ostao sam mamom još neko vreme.Primetio sam da je prestao da sisa (sad ima mesec dana tačno). Moraće i on uskoro da ide pošto je, izgleda, prasac :)
Aće Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 On sa devojkom, u šmekerskoj šetnji:jedino moj pas ima momka ali nema veze
Recommended Posts