October 20, 201113 yr Reveal hidden contents Uploaded with ImageShack.us proba- Bretonac Ćućo Edited October 20, 201113 yr by pogranicni
October 23, 201113 yr Prelepa sijamkica :D Danas sam iza Hrama Sv. Save u ul Filipa Kljajića ili Patrijarha Varnave (kako ko voli)slikala ove uličarke, prave đubretarke, čak su i horski prele, dok im se nije ispod kontejnera pojavila majka i pogledala me, preteći, tipa, "moju decu slikaš,a?" Edited October 23, 201113 yr by Arkadija
October 25, 201113 yr On 4. 10. 2011. at 8:57, S.L. said: Evo slika Mrvicinih bebica...Malo ih je teže slikati, mnogo su nemirni...A tako su mali, možeš šaku da zatvoriš oko njih :)odlične su ti gice :))) a vidim da mama jede puno žitarica :) ja sam godinama imao gice, odgajio malih koliko hoćeš, a ako želiš da ti mali brže porastu, ja sam često pribegavao špricu mleka (unutra pola mleko pola voda) :)
October 25, 201113 yr Hvala na savetu. Mamu hranim kombinovano, pola obroka semenke, pola voće i povrće.Krastavac im je omiljen.Trenutno su dvojica malih usvojena, dok je jedan ostao sam mamom još neko vreme.Primetio sam da je prestao da sisa (sad ima mesec dana tačno). Moraće i on uskoro da ide pošto je, izgleda, prasac :)
October 27, 201113 yr On 27. 10. 2011. at 19:39, kapetanm said: On sa devojkom, u šmekerskoj šetnji:jedino moj pas ima momka ali nema veze