October 20, 201113 yr Uploaded with ImageShack.us proba- Bretonac Ćućo Edited October 20, 201113 yr by pogranicni
October 23, 201113 yr Prelepa sijamkica :D Danas sam iza Hrama Sv. Save u ul Filipa Kljajića ili Patrijarha Varnave (kako ko voli)slikala ove uličarke, prave đubretarke, čak su i horski prele, dok im se nije ispod kontejnera pojavila majka i pogledala me, preteći, tipa, "moju decu slikaš,a?" Edited October 23, 201113 yr by Arkadija
October 25, 201113 yr Evo slika Mrvicinih bebica...Malo ih je teže slikati, mnogo su nemirni...A tako su mali, možeš šaku da zatvoriš oko njih :)odlične su ti gice :))) a vidim da mama jede puno žitarica :) ja sam godinama imao gice, odgajio malih koliko hoćeš, a ako želiš da ti mali brže porastu, ja sam često pribegavao špricu mleka (unutra pola mleko pola voda) :)
October 25, 201113 yr Hvala na savetu. Mamu hranim kombinovano, pola obroka semenke, pola voće i povrće.Krastavac im je omiljen.Trenutno su dvojica malih usvojena, dok je jedan ostao sam mamom još neko vreme.Primetio sam da je prestao da sisa (sad ima mesec dana tačno). Moraće i on uskoro da ide pošto je, izgleda, prasac :)