kud u maglu Simoviću Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 zagledala se u ovu dzinovsku sisu
Кристофер Лумумбо Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 kako se iznerviram svaki put kada se vratim u beograd. navikao sam da po ceo dan provodim vreme sa kucom.
Aće Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 a jel ona tako bela stvarno, ili je to od aparature? meni su lepsi tako beli nego zuti
Кристофер Лумумбо Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 bela je skroz. ima na nekim mestima malcice tamnije nijanse ali je uglavnom ovako bela.
Filipenko Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 (edited) Kuca je stvarno njam-njam. A i porasla je. Bila je malo štene tako reći do juče...Kad se samo setim kako te grize za nogu dok jaučeš svakih par sekundi Edited September 20, 2011 by Filipenko
Tale Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 bela je skroz. ima na nekim mestima malcice tamnije nijanse ali je uglavnom ovako bela.Obrati pažnju na boju ušiju - kakve su joj uši boje - takve boje će i ona da bude.Kad smo već kod ušiju - proveri higijenu povremeno. Naš pas se samo jednom brčnuo na Adi i dobio neku infekciju koju smo sanirali.
Aće Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 inace, najvise ujeda godisnje na svetu ljudima zadaju retriveri. slazem se da podatak odgovara njihovoj brojnosti i popularnosti kao ljubimaca (kontam da su ubedljivo najzastupljeniji), ali opet mi malo cudno da su u tome prvi
S.L. Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Stigle bebe :)Tri komada, svi trobojni, za koji dan ću videtu da li ima čupavih (na tatu).
Recommended Posts