Popular Post Eleniko Posted June 26 Popular Post Posted June 26 bubi i žozi izašli u kafanu u susednom selu a tamo drugarica spita od prošle godine trio fantastikus 4 6
Popular Post Sara Posted June 27 Popular Post Posted June 27 Nikad ne reci nikad… ili u mom slucaju, zena ima pravo da se predomisli… i tako, forumskom narodu predstavljam g-djicu Lunu❤️ 8 13
Popular Post Klara Posted July 4 Popular Post Posted July 4 Draw me like one of your french girls JEL VIDITE VI ISTO ŠTO I JA? 2 10
Klara Posted July 5 Posted July 5 Tako joj i pričam svakog dana, da je posebna. : D @Sara Mnogo mi je lepa. Interesantno kako menja ponašanje sad kad je (najverovatnije) skotna. Kao, svesna je da se nešto dešava, ali ne zna šta, pa se unervozila i malo-malo kupa stomak (možda oseća pokrete mačića). Još bi da skače i juri se kao mlado mače, a onda se zamori i drema kao penzionerka. Kako se pomerim od nje, dođe do mene i legne. Vidim da će meni dati ulogu babice. 2
Sara Posted July 5 Posted July 5 (edited) kad su mačke u pitanju neverovatno koliko su slatke, a sa druge strane vrhunski predatori @Klara Cicmic je imala oko 7-8 meseci kad sam je pokupila sa ulice sve sa mačićima. To je ona siva predatorka gore sa slike:) edit: kad sam je donela (sa 4 mačeta) jedini kometar ukućana je bio "bar da je žuta" ...a sad samo li neko kaže da je debela, odmah ide na crnu listu, dezen se više i ne pominje, saglasni da su najlepše zelene mačke kao naša Edited July 5 by Sara 1 1
Sara Posted July 5 Posted July 5 pa, to joj je bio radni naziv, cica-maca, dok smo još maštali da ćemo čim se rešimo mačića nju da vratimo napolje 1
Gojko & Stojko Posted July 6 Posted July 6 On 25. 6. 2024. at 22:18, Klara said: Gojko ima kul pačvork tepih!!! Hvala, tepih je Sendi na par mesta dobro izgrickala kad je bila mala, ali je baka servis prilikom prve posete uspela da popravi. Na donjoj fotki sa gošćom Lunom se vide razmere grickanja na narandžastom delu levo od žutog stepenika. SaE 1 4
Klara Posted July 6 Posted July 6 Nisam skoro videla zabavniji tepih, mnogo mi se sviđa. Unosi neku radost. * Ja bih im dala celu kuću da mi pojedu.
Tolaa Posted July 7 Posted July 7 Kad ste već kod predatora, ova ušata gospodja je juče ulovila svog prvog pacova. Instinkt i brzina kojom se reagovala kad je krenuo da joj protrčava iza ledja su me zapanjili. 3 sekunde kasnije je pacov bio mrtav. Definitivno ima terijerske gene u sebi. 3 3 2
Popular Post Meduzalem Posted July 16 Popular Post Posted July 16 Ovu facu gleam svako jutro, dan, noć, a i spavamo zajedno. 2 7 1
Recommended Posts