JozoMujica Posted February 24 Posted February 24 1 hour ago, Lancia said: Carli uziva. Ma gde, naprotiv... prvo, svi su sterilisani. Drugo, Čarli je popizdeo kad smo dozvolili Beloj da boravi u dvorištu, popizdeo na kvadrat kad se okucila, na kub kad su ove dve ostale i konačno kad sam ogradio dvorište da ne može da luta, preselio se kod nas u kuću, ne može očima da ih gleda. , 2 2
Popular Post Arkadija Posted March 19 Popular Post Posted March 19 Sestrina banda, Điđi i Rita. Điđi: Hooman, feed me!!!! Rita: Izgladnela sam skroz, nisam jela još od pre pola sata. Da, to što sam pojela jastuk i Andrejeve čarape se ne može smatrati obrokom. Uostalom, sam ih je ostavio na izvolte. 3 9
Popular Post Tolaa Posted March 19 Popular Post Posted March 19 ”Kako misliš šta radimo u gostinskom krevetu, pa spavamo! Nisam ja kriva što nam nisi kupila nove krevete nakon što sam pojela stare!” 3 9 1
Frank Pembleton Posted April 11 Posted April 11 9 hours ago, Radoye said: Jbte ja juče poslao iste ove dve slike na vajber mekim prijateljima 🤣🤣🤣 1
Radoye Posted April 11 Posted April 11 5 hours ago, Frank Pembleton said: Jbte ja juče poslao iste ove dve slike na vajber mekim prijateljima 🤣🤣🤣 Znam, imam i ja dvoje "Dzonija" u stanu sto svaka zatvorena vrata razvaljuju jer bogznasta se superzanimljivo desava iza njih, a ako su vrata odsktinuta onda iz potaje izviruju k'o manijaci 1 1
Popular Post johan nagel Posted May 1 Popular Post Posted May 1 Ево и нашег височанства, свеже смо закорачили у седамнаесту годину.. Кауч је разуме се давно обележен 1 10
Recommended Posts