Frank Pembleton Posted January 3 Posted January 3 "Bio sam malo napolju i pokisao sam. Moram se prosušiti" 4 5
Popular Post Tolaa Posted January 11 Popular Post Posted January 11 Kad nam dodju gosti, jedna mora da leži na stolici izmedju njih, a druga im se popne na vrh glave (i bukvalno). 2 4 10
ubibobi Posted January 12 Posted January 12 On 7. 1. 2024. at 2:45, Gojko & Stojko said: SaE Trepavice za ginisa! 1
Meduzalem Posted January 15 Posted January 15 (edited) Ovaj braon je Pablo. Dobar je, mada kažu neki jezici da je usmrtio par bišona. Deda koji ga vodi def nije u godinama za bulterijera nego za bišona nekog malog psa, em su mu i ogrlica i povodac totalno neprikladni za gosn Pabla. Svaki put neka zajebancija s obojicom, a najčešće se završava tako što deda juri za njim sa povocem u rukama. Kapiram da ga ker namerno prca, ali bih ovom prilikom posebno pozdravio sve mlađe ukućane koji bi mogli da šetaju takvog psa umesto što to radi star čovek. Danas mi je zakembečio Belku i usro joj ceo kaputić. Morao sam da perem. 5ebac870-192f-40c7-91a4-9d5f483dfcd4.mp4 p.s. Zaboravih, rekao sam mu pre nekih godinu dana da sam čuo da je Pablo usmrtio te keriće. Kaže da lažu ko psi, em je posle navaljivao da mu kažem ko to sere po kraju (a i ja budala, umesto da ćutim), hteo deda da im jebe kevu. Edited January 15 by Medusa_trip
Popular Post Hamlet Strašni Posted January 20 Popular Post Posted January 20 On 3. 1. 2024. at 0:21, Hamlet Strašni said: Evo ga i brat… Ovog brata više nema :-( Otkrili smo da je sestra 😂 1 15
Hamlet Strašni Posted January 20 Posted January 20 53 minutes ago, Radoye said: I nama se tako jednom davno macak Djole omacila Ova manja je dobila teranje pre nego sto je napunila 6 meseci, ali je mačak stari nije zarezivao. Ponovo je dobila bukvalno 3 dana posto je napunila 6 meseci a onda je mačor počeo da Proganja i naskace i na ovog sto smo mislili da je mačor. Odvedene su juče obe kod veterinara i sterilisane. A malo je falilo da ode kod osobe koja je htela iskljucivo macora ali se predomislila.
Eleniko Posted January 22 Posted January 22 On 7.1.2024. at 2:45, Gojko & Stojko said: zašto povodac na pustoj plaži bez žive duše
Recommended Posts