Jump to content

Slike vasih ljubimaca

Featured Replies

prosaran je belim dlakama svuda, po ledjima, po nogama, po grudima. Ne vidi se na fotkama ali sav je "pirgav" :D

Okata zver

Kako je lep. Imam ja pored zgrade mnogo takvih belim prošaranih, ne da su umiljate...

Ako je u istoj kući sa sivom damom, nadam se da će se dobro slagati :)

35 minutes ago, Radoye said:

prosaran je belim dlakama svuda, po ledjima, po nogama, po grudima. Ne vidi se na fotkama ali sav je "pirgav" :D

:D

osedeo od sekiracije u azilu

1 hour ago, Malkmus said:

Ako je u istoj kući sa sivom damom, nadam se da će se dobro slagati :)

I ja se nadam, za sada ih jos nismo stavili u istu prostoriju. Danas-sutra ce da bude dan D.

37 minutes ago, slepa živana said:

:D

osedeo od sekiracije u azilu

Lepo su brinuli o njemu, jako je umiljat, lepo socijalizovan. Siva je bila totalna divljakusa kad smo je uzeli a i sad je jos uvek namcorasta :)

17 minutes ago, Radoye said:

Lepo su brinuli o njemu, jako je umiljat, lepo socijalizovan. Siva je bila totalna divljakusa kad smo je uzeli a i sad je jos uvek namcorasta :)

sive su uvek divlje i namćoraste

5 hours ago, renne said:

sive su uvek divlje i namćoraste

Ja znam jednog sivog macora koji je nevidjena maza, bio nam je bivsi komsija, on i njegov zuti drugar i nasa siva su bili nerazdvojni, vrata nasih stanova su uvek bila otskrinuta i macke su kroz hodnik slobodno setale iz jednog stana u drugi. Zuti je nazalost uginuo u medjuvremenu ali se sivi uprkos problemima s bubrezima jos uvek drzi. Pravi je dzentlmen, onako lavovskog drzanja, sav dostojanstven :)

Evo njih dvoje od pre X godina u staroj zgradi:

Pixie-Timmy.jpg

A evo ga i dobri Zuca nesretni :(

Pixie-Sw-eety.jpg

Imate itison u hodniku zgrade?
Vauuu

.... Shiit has hit the fan!

• Popular Post

spacer.png

Rekao sam ti da neću da se slikam i da neću da gledam u kameru. Šta ti nije jasno?

Dosta je foruma, sad malo ja
e0260b8896a1bc8f2de5d19bb12f49cf.jpg

Mačka persona, samo što ne progovori.

• Popular Post

Odmor, zasluženi.
35fe7550f93aa52b1be429d85196ba2c.jpg

Kakvo maĆence, ko bi rekao da ima drakulske zube.

• Popular Post

Moja banda

5bae256707a31f55c5329ddd02c989603d76f0e3

s leva na desno, Alef, Gaca, Ivan

Edited by Caligula