Radoye Posted November 7, 2020 Posted November 7, 2020 prosaran je belim dlakama svuda, po ledjima, po nogama, po grudima. Ne vidi se na fotkama ali sav je "pirgav"
Malkmus Posted November 7, 2020 Posted November 7, 2020 Kako je lep. Imam ja pored zgrade mnogo takvih belim prošaranih, ne da su umiljate... Ako je u istoj kući sa sivom damom, nadam se da će se dobro slagati
slepa živana Posted November 7, 2020 Posted November 7, 2020 35 minutes ago, Radoye said: prosaran je belim dlakama svuda, po ledjima, po nogama, po grudima. Ne vidi se na fotkama ali sav je "pirgav" osedeo od sekiracije u azilu 1
Radoye Posted November 7, 2020 Posted November 7, 2020 1 hour ago, Malkmus said: Ako je u istoj kući sa sivom damom, nadam se da će se dobro slagati I ja se nadam, za sada ih jos nismo stavili u istu prostoriju. Danas-sutra ce da bude dan D. 1
Radoye Posted November 7, 2020 Posted November 7, 2020 37 minutes ago, slepa živana said: osedeo od sekiracije u azilu Lepo su brinuli o njemu, jako je umiljat, lepo socijalizovan. Siva je bila totalna divljakusa kad smo je uzeli a i sad je jos uvek namcorasta
renne Posted November 7, 2020 Posted November 7, 2020 17 minutes ago, Radoye said: Lepo su brinuli o njemu, jako je umiljat, lepo socijalizovan. Siva je bila totalna divljakusa kad smo je uzeli a i sad je jos uvek namcorasta sive su uvek divlje i namćoraste
Radoye Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 5 hours ago, renne said: sive su uvek divlje i namćoraste Ja znam jednog sivog macora koji je nevidjena maza, bio nam je bivsi komsija, on i njegov zuti drugar i nasa siva su bili nerazdvojni, vrata nasih stanova su uvek bila otskrinuta i macke su kroz hodnik slobodno setale iz jednog stana u drugi. Zuti je nazalost uginuo u medjuvremenu ali se sivi uprkos problemima s bubrezima jos uvek drzi. Pravi je dzentlmen, onako lavovskog drzanja, sav dostojanstven Evo njih dvoje od pre X godina u staroj zgradi: A evo ga i dobri Zuca nesretni :( 1 3
Frank Pembleton Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 Imate itison u hodniku zgrade?Vauuu.... Shiit has hit the fan!
Popular Post Arkadija Posted November 8, 2020 Popular Post Posted November 8, 2020 Rekao sam ti da neću da se slikam i da neću da gledam u kameru. Šta ti nije jasno? 4 5 3
Popular Post renne Posted November 14, 2020 Popular Post Posted November 14, 2020 Odmor, zasluženi. 3 7
halloween Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 Kakvo maĆence, ko bi rekao da ima drakulske zube.
Popular Post Caligula Posted November 15, 2020 Popular Post Posted November 15, 2020 (edited) Moja banda s leva na desno, Alef, Gaca, Ivan Edited November 15, 2020 by Caligula 3 7 1
Recommended Posts