Tolaa Posted June 26, 2020 Posted June 26, 2020 15 hours ago, JozoMujica said: Dođendan. 4 hours ago, mlatko said: Domđerdan Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Joe D Posted June 30, 2020 Posted June 30, 2020 to je cane corso, njima je osobina rase da zive kod gazde u krilu iako imaju 50+ kila.
mustang Posted July 1, 2020 Posted July 1, 2020 (edited) jel on nju cuva sada ili odmara zajedno sa njom? btw, ni jednom ne odem u wc da me ivan ne prati i ne sedne pored solje. al nijednom! nasla sam dva interesantna odgovora: prvi, da mi cuva strazu kao sto ja njemu napolju, mi smo same packk; drugi, da mi uzvrati drustvo jer ja njemu pravim al zaboravih da dodam...ide samo za mnom. ne za muzem... Edited July 1, 2020 by mustang
mlatko Posted July 1, 2020 Posted July 1, 2020 eksperti će prepoznati dvoglavog psa, tzv. berbera :pih:Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
halloween Posted July 4, 2020 Posted July 4, 2020 Znam da sam divan i obožavan i zato ja u fotelju, a ostali nek' se snađu. 4 1
Frank Pembleton Posted July 4, 2020 Posted July 4, 2020 Kad smo kod fotelja, evo ga ovaj uličar došao malo da dremne... .... Shiit has hit the fan! 4
Katikon Posted July 5, 2020 Posted July 5, 2020 Mimi car licno, voli da se cetka, ovaj moj ne da, imam set cetki, izgleda kao kreten Sent from my iPhone using Tapatalk 2 1 2
halloween Posted July 5, 2020 Posted July 5, 2020 (edited) @KatikonA nijeee kreten, vidi ga kao lutka I još kao namrgođen. Kad vidi da oblačim penjoar (da zaštitim odeću tokom češljanja), Mimi prvo pobegne pod krevet, a posle kad ja kao odustanem, dođe i sedne pored. Prvo bude- neeeću na češljanje, a potom -dobro, dobro, hoću. Stvarno su genijalni originalni uzgajivači persijske mačke. Toliko radosti su pružili vlasnicima, da stvarno zaslužuju da ih i danas pominjemo sa zahvalnošću. Edited July 5, 2020 by halloween
Recommended Posts