duda Posted March 3, 2020 Posted March 3, 2020 Just now, Ravanelli said: +1 haha, pravi carević kod mene u komšiluku, neko ostavio malo malo kuče, mukicu malu, valjda neko kontao zgrada je tu, udomiće ga neko deca ga uzela, napravili mu kućicu, hranili, on uživao, sve lepo išlo i onda se neki iz zgrade pobunili, kao smeta im , a kučence još ni ne laje žao mi što ga nisam slikala, potpuno crn, crn, deca mu stavila crvenu ogrlicu i prozvali ga blacky elem, deca pošto su shvatila da je vrag odneo šalu, rastrubili okolo da kuca traži dom, i došla sinoć jedna devojka po njega @mustang, da si mi bliže da uzmem koju igračku za blackyja
Ros Posted March 3, 2020 Posted March 3, 2020 9 hours ago, halloween said: Sad se dvumim kako bi Mimi reagovao na njih- a izabraću da bi ih doživeo kao dalju rodbinu, ovako slatke, okate i čupave. Oko hrane se sigurno ne bi svađali. nisam ni mislio da su zecevi tako super kucni ljubimci. uzivanje ih je gledati kad se zaigraju i skacu.
Dankan Ajdaho Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 22 hours ago, mustang said: i kamen da zaplace na ovakvu brigu da mu ne uzmem neku... malo ima? sve mu ovo muz kupuje a ja delim okolo... J B T ja sam bijedni amater
slepa živana Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 divne su mu igračke bilo bi super da dok niste kod kuće, sve ožive i pevaju horski a ivan im diriguje majumuni tenori, nilski konji basovi, perutnina soprani...
mustang Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 kako si ti divna lakse mi da zamislim da se ivan kocka sa godzilom i ostalom velikim a ovo manji ko gremlini idu po kuci i prave haos uz cigare i pivo hevi metal muziku
jms_uk Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 On 3.3.2020. at 8:42, dùda said: kod mene u komšiluku, neko ostavio malo malo kuče, mukicu malu, valjda neko kontao zgrada je tu, udomiće ga neko deca ga uzela, napravili mu kućicu, hranili, on uživao, sve lepo išlo i onda se neki iz zgrade pobunili, kao smeta im , a kučence još ni ne laje žao mi što ga nisam slikala, potpuno crn, crn, deca mu stavila crvenu ogrlicu i prozvali ga blacky elem, deca pošto su shvatila da je vrag odneo šalu, rastrubili okolo da kuca traži dom, i došla sinoć jedna devojka po njega Cipelice na asfaltu (1956), druga prica.
Gylfi Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 Al su vam strava zveri. [emoji3590]Glede igračaka, Momčilo je sve živo uništavao pa sam na kraju odlučio da probamo hvaljeni Kong. Mogu samo da pohvalim izdržljivost, evo žvaće ga preko godinu dana, ima samo tragove zuba. Crni je super-izdržljiv, crveni je isto jak ali je nešto slabiji. Može se unutra ubacivati i neka hrana, nagradice i sl. Beše jedno 2000 dinara, ali nama je bila isplativa investicija.Klasično prepodne, odmor od noćnog spavanja.
Dzudi Posted March 6, 2020 Posted March 6, 2020 Momčilo je mnogo lep a šta je Kongo i da li to ima i za mačke?
gospa buba Posted March 6, 2020 Posted March 6, 2020 ja isto hocu da pokrijem kera kad spava i svi mi se smeju
Gylfi Posted March 6, 2020 Posted March 6, 2020 Jaze su lude za ćebetom i mekanim. Mislili smo da je ovaj naš takav ili razmažen, ali pratim neku jazavičarsku grupu na fejsu i svi su isti. U jednom navratu smo privremeno skućili jednog dvorišnog koji je pobegao, opušteno vuče ćebe za sobom po prostorijama i zna da se sam pokrije. Jednom je i jastuk sebi namestio. Ovaj naš je smotan, ne zna sam, ali traži ako je ispod nekih 22°. Kad odemo negde gde ima pasa, svi polegaju i pocrkaju posle igranja, ovaj sedi i gleda ljude u oči da ga premeštaju negde, neće da legne na tvrdo.@Dzudi Kong je ovo čudo. Imaju još štošta, ovo je najpopularnije koliko sam ispratio kada sam tražio. Ne znam da li imaju šta za mace.
mustang Posted March 6, 2020 Posted March 6, 2020 momcilo je kraj juce sam jednog izmazila, podsetio me tvog. iste oci, majko mila! a to we slazem da rase imaju neke svoje fore i fazone
Dzudi Posted March 6, 2020 Posted March 6, 2020 @Gylfi Pleasure hvala na informaciji. Moram nešto da nađem za Ciciku, dugo joj nisam ništa kupila od igračaka, mada je ona sva happy kad joj dam neku kartonsku kutiju ii neku bezveze sitnicu. I ona spava pod ćebetom, a voli da nasloni glavu na jastuk.
mustang Posted March 6, 2020 Posted March 6, 2020 (edited) moj mora da ladi muda, nikad se nije pokrio. imam i rashladjivace patose za njega na kojima lezi i kulira da ne pricam koliko sam se puta probudila sa zadnjim sapama na mom licu i okruzena koskama ovako nas je muz zatekao jutros...koma oboje Edited March 6, 2020 by mustang
Recommended Posts