February 27, 20205 yr Juče sunčanje, danas ovo: Kakva sreća, sreća, radost! Nije mogla ni sekund da sedi mirno! 😊
February 28, 20205 yr bas kazem jutros muzu, da imamo dogu, isterala bi nas iz kreveta. opsta tuca izmedju nas troje, ivan se rastegne ko harmonika dijagonalno i nece mali pendeho da se pomeri ni milimetar kako su vam slatki psi ...sve bih ih grlila i mazila i vodila po sumama i gorama Edited February 28, 20205 yr by mustang
February 28, 20205 yr On 28. 2. 2020. at 14:18, Musky said: Bik koji sedi... Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока Obožavam ga ovako na daljinu, savršenog.
February 28, 20205 yr Psi su vam preslatki. Ja obožavam pse, i imala sam ih dok sam živela u kući. Sada u stanu imam mačku..ali to ne znači da pse sada manje volim.
February 29, 20205 yr Hvala svima Vidim da ih dosta šišaju ali ja za sada izbegavam, lepši mi je ovako. videćemo kad malo poraste kako ćemo. On 28. 2. 2020. at 11:57, Mil@n said: Da ovo nije kod @ordi, po kuhinjskom astalu?... Inače, lepa fotka, topla. Nije kod Ordi, a što se stola tiče to je već za Ikea topic