Jump to content
IGNORED

Slike vasih ljubimaca

Cica83

Recommended Posts

Posted

Dok ležim bolesna u krevetu, dođe kao da mi bude blizu, a u stvari traži zgodno mesto da se nasloni i odspava.

JlagidV.jpg

Posted

reneova machka vidi drugi svet u direktnom prenosu!

sent from bubamoto

Posted

tvoja macka i moj pas totalno imitiraju ljude

Posted

Ma mačka je potpuni kreten
Dr Jekyll and Mr Hyde

Posted
On 24.2.2020. at 7:16, mustang said:

miran 3 sekunde!

3272D614-58EF-4A6B-A530-01F1585693C4.jpeg

Super fotka (pored pseće lepote).

Posted

❤️ Haha, ovo kao kod nas, nijedna igračka osim jedne gumene lopte ne preživi duže od 10 minuta. 

7BFB3C3A-B9B4-49C3-970B-848F0A87BB2F.jpeg

Posted

Kako su svi slatki :wub:

I Cicika misli da je čovek, umotana u ćebe

spacer.png

Posted
3 hours ago, Tolaa said:

❤️ Haha, ovo kao kod nas, nijedna igračka osim jedne gumene lopte ne preživi duže od 10 minuta. 

7BFB3C3A-B9B4-49C3-970B-848F0A87BB2F.jpeg

Ja na buvljaku kupim punu kesu igrački, recimo 15-20 komada, operem u mašini i dam joj da se zabavlja. Masakrira ih u par dana :)

Posted (edited)

moj sve cuva! ja samo poklanjam okolo, to nije normalno koliko ima. sve mu muz kupuje, samo krs prave. svuda su po kuci kao i koske. kad kao ujutru legnem na kauc da odmorim od spavanja i dorucka, obavezno se nabodem ili na kosku ili krene neka kokoska da skvici

Edited by mustang
Posted
9 hours ago, Zico said:

Ista Uma Turman.

To joj još niko nije rekao, hvala. 😂

6 hours ago, Dankan Ajdaho said:

Ja na buvljaku kupim punu kesu igrački, recimo 15-20 komada, operem u mašini i dam joj da se zabavlja. Masakrira ih u par dana :)

Ova bukvalno u 5 minuta probije zubima i onda krene da izvlači punjenje. A pošto sve jede, strah nas je da će pojesti puno, pa te igračke koje može da uništi, dobija samo u kontrolisanim uslovima. E, ali zato je konstantno u lovu na detetove plišane igračke. Dok joj nije bilo zabranjeno da ulazi u dečiju sobu, ušunjala bi se, zgrabila nešto, i onda rastavila na deliće. Maloj je omiljena igračka plišani Yoshi, nosi ga svuda, jednom ga je ostavila negde na dohvat njuške, ja posle par minuta videla da ova žvaće nešto zeleno... Uspeli smo da Yoshiju spasimo nogu, ali je sad 2 cm kraća od druge, pa je ćopav. Posledica toga je najurednija 7-godišnjakinja na svetu, sve igračke su od tada uvek na svom mestu. 😄