halloween Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 Dok ležim bolesna u krevetu, dođe kao da mi bude blizu, a u stvari traži zgodno mesto da se nasloni i odspava.
gospa buba Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 reneova machka vidi drugi svet u direktnom prenosu!sent from bubamoto
mustang Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 tvoja macka i moj pas totalno imitiraju ljude
renne Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 Ma mačka je potpuni kretenDr Jekyll and Mr Hyde
Indy Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 On 24.2.2020. at 7:16, mustang said: miran 3 sekunde! Super fotka (pored pseće lepote).
Tolaa Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 ❤️ Haha, ovo kao kod nas, nijedna igračka osim jedne gumene lopte ne preživi duže od 10 minuta.
Dzudi Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 Kako su svi slatki I Cicika misli da je čovek, umotana u ćebe
Dankan Ajdaho Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 3 hours ago, Tolaa said: ❤️ Haha, ovo kao kod nas, nijedna igračka osim jedne gumene lopte ne preživi duže od 10 minuta. Ja na buvljaku kupim punu kesu igrački, recimo 15-20 komada, operem u mašini i dam joj da se zabavlja. Masakrira ih u par dana
mustang Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 (edited) moj sve cuva! ja samo poklanjam okolo, to nije normalno koliko ima. sve mu muz kupuje, samo krs prave. svuda su po kuci kao i koske. kad kao ujutru legnem na kauc da odmorim od spavanja i dorucka, obavezno se nabodem ili na kosku ili krene neka kokoska da skvici Edited February 27, 2020 by mustang
Tolaa Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 9 hours ago, Zico said: Ista Uma Turman. To joj još niko nije rekao, hvala. 😂 6 hours ago, Dankan Ajdaho said: Ja na buvljaku kupim punu kesu igrački, recimo 15-20 komada, operem u mašini i dam joj da se zabavlja. Masakrira ih u par dana Ova bukvalno u 5 minuta probije zubima i onda krene da izvlači punjenje. A pošto sve jede, strah nas je da će pojesti puno, pa te igračke koje može da uništi, dobija samo u kontrolisanim uslovima. E, ali zato je konstantno u lovu na detetove plišane igračke. Dok joj nije bilo zabranjeno da ulazi u dečiju sobu, ušunjala bi se, zgrabila nešto, i onda rastavila na deliće. Maloj je omiljena igračka plišani Yoshi, nosi ga svuda, jednom ga je ostavila negde na dohvat njuške, ja posle par minuta videla da ova žvaće nešto zeleno... Uspeli smo da Yoshiju spasimo nogu, ali je sad 2 cm kraća od druge, pa je ćopav. Posledica toga je najurednija 7-godišnjakinja na svetu, sve igračke su od tada uvek na svom mestu. 😄
Recommended Posts