Кристофер Лумумбо Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 kojot ima raznookog haskija da, ima samo jedno plavo oko :Dzato ga zezaju i kazu da je dzukela :(ali se on ne ljuti zato sto mu je najbolji drug dzukac
sherman Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 (edited) cekaj Cika Tale, jel smo bese njemu ovde na forumu davali ime?kako bese? jel Zlaja ili Dusko? Edited September 20, 2010 by sherman
Tale Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Jeste, jeste!Duško, hvala Bobu.Umalo da bude
Krotka Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Ljubimice stanovnika zgrada u Kumanovskoj i Braće Nedića. Nažalost više ne stanujem u tom kraju, ali sam danas bila kod svojih i uhvatila nekoliko cica .Potraži me u dvorištu...
Krotka Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Sta je ovo Irejzere?Tvoje?Ovako izgledam sad , a ovako ću kad budem veliki/velika.Na slici je ženka zlatnog retrivera, sad ima oko 6 godina, upoznala sam je kao bebu sa Irejzerove slike i slikala danas. Predivan pas .
aram Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 To se pitam, jel retriver ili labrador. Mada nema veze, oba su prelepa i predobra psa.
Eraserhead Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 To se pitam, jel retriver ili labrador. Mada nema veze, oba su prelepa i predobra psa.Da zlatni retriver. Nije moja, moji su je uzeli juče pa sam sinoć išao da je vidim. Neviđena je. Prešarmantna.
Tresko Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 da, ima samo jedno plavo oko :Dzato ga zezaju i kazu da je dzukela :(ali se on ne ljuti zato sto mu je najbolji drug dzukacPa ti što ga zezaju, nemaju pojma. Jedna od karakteristika Haskija je baš to da imaju raznobojne oči.
Recommended Posts