Jump to content

Slike vasih ljubimaca

Featured Replies

93134896.jpg tako mu prvo peva, pa ga gura, pa ga grize

telecom profesionalci:100_1871.jpg

:)

kojot ima raznookog haskija :wub:
da, ima samo jedno plavo oko :Dzato ga zezaju i kazu da je dzukela :(sdc10277i.jpgali se on ne ljuti zato sto mu je najbolji drug dzukacsdc10276l.jpg
  • 4 weeks later...
SDC16883.JPGSDC16885.JPG

cekaj Cika Tale, jel smo bese njemu ovde na forumu davali ime?kako bese? jel Zlaja ili Dusko?

Edited by sherman

Jeste, jeste!Duško, hvala Bobu.Umalo da bude :ziga:

Ljubimice stanovnika zgrada u Kumanovskoj i Braće Nedića. Nažalost više ne stanujem u tom kraju, ali sam danas bila kod svojih i uhvatila nekoliko cica :wub: .Potraži me u dvorištu...125.jpg124.jpg123-1.jpg120.jpg126.jpg127.jpg

Sta je ovo :wub: Irejzere?Tvoje?
Ovako izgledam sad :wub: , a ovako ću kad budem veliki/velika.Na slici je ženka zlatnog retrivera, sad ima oko 6 godina, upoznala sam je kao bebu sa Irejzerove slike i slikala danas. Predivan pas :heart: .114.jpg116.jpg

To se pitam, jel retriver ili labrador. Mada nema veze, oba su prelepa i predobra psa.

To se pitam, jel retriver ili labrador. Mada nema veze, oba su prelepa i predobra psa.
Da zlatni retriver. Nije moja, moji su je uzeli juče pa sam sinoć išao da je vidim. Neviđena je. Prešarmantna. :wub:
da, ima samo jedno plavo oko :Dzato ga zezaju i kazu da je dzukela :(sdc10277i.jpgali se on ne ljuti zato sto mu je najbolji drug dzukacsdc10276l.jpg
Pa ti što ga zezaju, nemaju pojma. Jedna od karakteristika Haskija je baš to da imaju raznobojne oči.
ba91463e51.jpgVidi ga, ko čovek