February 2, 20205 yr .Chartreau macka? Kod mojih bila jedna sto je navracala da jede, poludela bi kad bi je keva uvela u kucu...pre par dana je navatala 2 kera iz komsiluka, morali je uspavati.
February 2, 20205 yr Ima nekih naznaka, ali to je bila ulična mačka pre nekih 11 godina, tako da ko zna kakvi su joj geni, ko su roditelji
February 10, 20205 yr Ovako spavamo kad smo jako umorni, da se ne zna šta su nam prednje, a šta zadnje šape, a ovako spavamo kad smo lisica.
February 10, 20205 yr [mention=5300]gagilija[/mention] Lepo se drzi dedica.[emoji813]Hvala halloween i hvala svima na komplimentima. Zapravo je 15 godina i 6 meseci. Brci mu osedeli [emoji16]Sent from my SM-J710F using Tapatalk
February 10, 20205 yr Ima nekih naznaka, ali to je bila ulična mačka pre nekih 11 godina, tako da ko zna kakvi su joj geni, ko su roditelji[emoji173]Imala sam ja jednu takvu, smo smo mi mislili i zeleli da je ruska plava...i od svih macaka koje smo imali i imamo jos uvek, to je bila macka sa najboljom naraviSent from my SM-J710F using Tapatalk