mustang Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 (edited) Istina! Pravi medenjak nema nam vampirica, ni boze kako se zove onaj hotdog sa najsladjim ocima, momcilo? manijak me je probudio tako sto je provukao glavu ispod moje i digao je. Momentalno se budis hteo ili ne. Znala sam da hoce napolje i da mu je frka. Istrcao je ko raketa iz zgrade i rumunu se posred trave sto je ogradio da kucici ne ulaze posrao ko zmaj. Neka si sine, on ce da ogradjuje....pokupim naravno al ostala je zamuljana fleka u travi, dovoljno da ga nerviram Edited January 16, 2020 by mustang
Skyhighatrist Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 1 hour ago, Musky said: Ringo beše? Lepotan!
Musky Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 (edited) 1 hour ago, Skyhighatrist said: Ringo beše? Lepotan! Ringo Star... kupljen kao gremlin pa se izmetn'o... Edited January 17, 2020 by Musky
mustang Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 Sve!!!!! a ono vise necu da zovem vampiric nego mazulja! Teska! Ti zubici, snuggle tooths su od miline koliko mu je lepo
Tolaa Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 Ova moja danas po prvi put kod novog dogsitter-a, on mi poslao sliku, uši u punom rasponu:
Recommended Posts