darling Posted December 16, 2019 Posted December 16, 2019 mala zuta. vidi joj crne obrve i brke, i plave trepuske obozavam psima da diram brkove i da gledam kako se trzaju. smesni
Jumanji Posted December 16, 2019 Posted December 16, 2019 Kakvi su svi [emoji7][emoji7] Mustang, zeno draga, sta radis sa tim slikama koje postavljas? Je l ih brises posle nekog vremena ...ili...?Samo sa tvojom imam problem da vidim alo ne udjem odmah cim ih postavis [emoji20]
mustang Posted December 16, 2019 Posted December 16, 2019 brisem draga..lakse mi sve da obrisem nego jednubpo jednu..jbga ostavljam iz kuce/kreveta slike, previse su licne ivan ima svoj instagram @ivan.bronson, tu kacim i ne brisem ...ali nisu iz kuce. izvini al uvek cu da okacim ako imate nekih zahtev..ono tipa kad je bio mali i to
Jumanji Posted December 16, 2019 Posted December 16, 2019 A ok. Ali ne razumem sto ih onda postavljas uopste? Unteresuje me samo bzvz [emoji4]
mustang Posted December 16, 2019 Posted December 16, 2019 pa zato sto su iz kuce, privatne, sta sad neki tamo levak iz austin, texas ima da gleda kako muz, ivan i ja lezimo u krevetu kao na primer prva fotka
Jumanji Posted December 16, 2019 Posted December 16, 2019 Hahaha kakva je ona prva [emoji23][emoji23]Ma znam sta je privatan ambijent [emoji16] nego sto ih uopste postavljas, ali okeee necu da smarm. Super ste [emoji7]Brisi [emoji3]
mustang Posted December 23, 2019 Posted December 23, 2019 a zasto? jao sto ima dzemperak ja mom nista ne oblacim osim kabanice...taj je najsrecniji po barama i blatu.
Tolaa Posted December 23, 2019 Posted December 23, 2019 Eh, pitaš zašto jede drvo kuče koje je jednom rešilo da pojede pola m2 tapete, a drugi put kamen, ostalo izjedeno da ne spominjem. Da ona može da ti odgovori, verovatno bi rekla: “A zašto ne?” 🤔 Džemper ima zato što se smrzava, mi smo u Švedskoj, nije ovo Ivanov LA. 🙂Ali i ona voli bare i blato, ovih par džempera/jaknica koje ima se peru svaki čas.
mustang Posted December 23, 2019 Posted December 23, 2019 (edited) nije vam lako hahahhahhah da da to je vec hladno hladno. voli li kad je oblacis ? ovaj moj pocepao kapuljacu od kabanice, jurisao nesto pored hidranta kad vetar dune i zakaci mu se kapuljaca na hidrant, umalo se ne udavi u mestu. smejala sam se ali nije bilo smesno, sve je namestao grkljan posle i kasljucao Edited December 23, 2019 by mustang
Tolaa Posted December 23, 2019 Posted December 23, 2019 Nema nista protiv oblacenja. Mislim da ni ne primeti da ima nesto na sebi, ali ne drhti na hladnoci kad ima nesto obuceno. A inace je kao suncokret, voli da lezi na suncu, i cim je stigne senka, ona se premesta na sunce, i leti i zimi. 🙂
JozoMujica Posted December 24, 2019 Posted December 24, 2019 (edited) Edited December 24, 2019 by JozoMujica
gone fishing Posted December 24, 2019 Posted December 24, 2019 to je labud? - ker je u fazonu upucaj ga sad, ja ću doneti plen, hajde šta čekaš beskorisni super psu
Recommended Posts