Jump to content
IGNORED

Slike vasih ljubimaca

Cica83

Recommended Posts

Posted

mala zuta. vidi joj crne obrve i brke, i plave trepuske :)

obozavam psima da diram brkove i da gledam kako se trzaju. smesni :)

Posted

Kakvi su svi [emoji7][emoji7]

Mustang, zeno draga, sta radis sa tim slikama koje postavljas? Je l ih brises posle nekog vremena ...ili...?

Samo sa tvojom imam problem da vidim alo ne udjem odmah cim ih postavis [emoji20]

Posted

brisem draga..lakse mi sve da obrisem

nego jednubpo jednu..jbga ostavljam iz kuce/kreveta slike, previse su licne

ivan ima svoj instagram @ivan.bronson, tu kacim i ne brisem ...ali nisu iz kuce. 

izvini :) 

al uvek cu da okacim ako imate nekih zahtev..ono tipa kad je bio mali i to

Posted

A ok. Ali ne razumem sto ih onda postavljas uopste? Unteresuje me samo bzvz [emoji4]

Posted

pa zato sto su iz kuce, privatne, sta sad neki tamo levak iz austin, texas ima da gleda kako muz, ivan i ja lezimo u krevetu

kao na primer prva fotka

7B37012C-72F3-4D93-80A3-290B11C43456.jpeg

6C1F407C-FBFE-448C-BC5B-71930D1C11D4.jpeg

D4B8668F-D9B8-4D0B-80ED-B6E3DBD89212.jpeg

Posted

Hahaha kakva je ona prva [emoji23][emoji23]

Ma znam sta je privatan ambijent [emoji16] nego sto ih uopste postavljas, ali okeee necu da smarm. Super ste [emoji7]

Brisi [emoji3]

Posted

a zasto? :laugh:

jao sto ima dzemperak :wub:

ja mom nista ne oblacim osim kabanice...taj je najsrecniji po barama i blatu. 

Posted

Eh, pitaš zašto jede drvo kuče koje je jednom rešilo da pojede pola mtapete, a drugi put kamen, ostalo izjedeno da ne spominjem. Da ona može da ti odgovori, verovatno bi rekla: “A zašto ne?” 🤔

Džemper ima zato što se smrzava, mi smo u Švedskoj, nije ovo Ivanov LA. 🙂Ali i ona voli bare i blato, ovih par džempera/jaknica koje ima se peru svaki čas. 

Posted (edited)

:ohmy::lolol:

nije vam lako hahahhahhah

da da to je vec hladno hladno. voli li kad je oblacis ? 

ovaj moj pocepao kapuljacu od kabanice, jurisao nesto pored hidranta kad vetar dune i zakaci mu se kapuljaca na hidrant, umalo se ne udavi u mestu. smejala sam se ali nije bilo smesno, sve je namestao grkljan posle i kasljucao

Edited by mustang
Posted

Nema nista protiv oblacenja. Mislim da ni ne primeti da ima nesto na sebi, ali ne drhti na hladnoci kad ima nesto obuceno. A inace je kao suncokret, voli da lezi na suncu, i cim je stigne senka, ona se premesta na sunce, i leti i zimi. 🙂

Posted (edited)

IMG_20191130_130517.jpg

IMG_20191117_131819_1.jpg

Edited by JozoMujica
Posted

to je labud?

- ker je u fazonu upucaj ga sad, ja ću doneti plen, hajde šta čekaš beskorisni super psu :happy: